Főoldal Filmek David F. Sandberg rendezővel az élén adaptálják a PlayStation Until Down bombasikerét
Filmek

David F. Sandberg rendezővel az élén adaptálják a PlayStation Until Down bombasikerét

Film készül az Until Dawn című horrorjátékból.

252
Until Dawn
Forrás: PlayStation

A Screen Gems és a Playstation Productions leszerződtette az Annabelle 2. – A teremtés és a Shazam! Az istenek haragja rendező/író párosát, David F. Sandberget és Gary Daubermant (Az apáca) a PlayStation nagysikerű Until Dawn című horror-videojáték filmadaptációjára – számolt be a hírről a The Hollywood Reporter.

A 2015-ben megjelent, Rami Malek és Hayden Panettiere által vezetett szinkronszereplőkkel készült Until Dawn egy horrorjáték, amelyben a játékosok nyolc különböző embert irányítanak, akik egy hegyi erdőben rekednek, és vérszomjas lények támadnak rájuk. A játékos döntései határozzák meg, hogy a nyolc karakter közül hányan maradnak életben, amíg hajnalban meg nem mentik őket. A videójáték automatikus mentési funkciója megakadályozza abban a játékosokat, hogy visszamenjenek egy korábbi mentési pontra és megváltoztassák döntéseiket.

A projekt Sandberg visszatérését jelenti a horrorhoz, miután 2019-ben a Shazam! című filmmel és annak 2023-as folytatásával tett egy rövid kitérőt a szuperhősök világába. Sandberg a 2016-os Closet Space című rövid horrorfilmjével tört be Hollywoodba, amely felkeltette a New Line Cinema figyelmét, és az Amikor kialszik a fény című játékfilmmel debütált, mielőtt a New Line megbízta volna a Démonok között-univerzum filmjének rendezésével.

A videójátékban egy rejtélyes gyilkos és kannibalista Wendigók szerepelnek, így feltételezzük, hogy a film is ezt fogja követni. A cselekmény részletei még titkosak, de a Screen Gems szerint “egy R-besorolású szerelmes levél a horror műfajához, amelynek középpontjában egy csoportos szereplőgárda áll”.

until dawn supermassive feature
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Kiszivárgott a törölt Spider-Man multiplayer játék előzetese

Spider-Man: The Great Web címen dolgozott rajta az Insomniac Games.

Shazam
Filmek

A Shazam! Az istenek haragja gyenge kritikái után a rendező valószínűleg végzett a szuperhősökkel egy időre

A rendező most szeretne valami újat kipróbálni vagy visszatérni a horror gyökereihez.