Főoldal Filmek Paul Mescal mély depressziótól tart a Gladiátor 2. nagy felhajtása miatt
Filmek

Paul Mescal mély depressziótól tart a Gladiátor 2. nagy felhajtása miatt

A Gladiátor 2. főszereplője elárulta, miért tart annyira a nagy hírnévtől.

331
Paul Mescal
Forrás: Normális emberek

Idén ősszel kerül a mozikba a Gladiátor 2., Ridley Scott 2000-es eposzának régóta várt folytatása. Az élőszereplős háborús film középpontjában a Normális emberek és az Aftersun sztárja, Paul Mescal áll, aki Lucius szerepét kapta. Miközben Mescal neve annyira még nem ismert Hollywoodban, nem biztos, hogy készen áll a felhajtásra, amennyiben Scott filmje sikeres lesz.

A The Times UK-nak adott interjújában Mescal azon elmélkedett, hogy a Gladiátor 2. milyen hatással lehet a karrierjére, és elismerte, hogy “mélyen depressziós lesz”, ha túl nagy hírnévre tesz szert a film után.

Nem tudom, mi lesz a különbség. Talán ez naivság? Csak nem az, hogy többen fognak megállítani az utcán? Mélyen depressziós lennék, ha ez így lenne, és remélem, hogy nem így alakul. Jövőre választ kapok, de ha [a film] ilyen módon befolyásolja az életemet, akkor rosszul jövök ki belőle. Tovább kellene lépnem, és egy visszafogott darabot kellene csinálnom, amit senki sem akar látni.

Paul Mescal

Az Oscar-jelölt sztár megjegyezte, hogy színészi munkáját “nagyon komolyan” veszi, és azért van a szakmában, mert szenvedélyesen szereti amit csinál a kamerák előtt. Munkája miatt, amikor azt látja, hogy a közösségi média és az emberek követőinek száma szerepet játszik a szereposztásban, kicsit nyugtalanítja.

Russell Crowe helyett Paul Mescal lesz a Gladiátor 2. főszereplője, Commodus császár unokaöccsét fogja alakítani Scott 2000-es eposzában. Maximus (Crowe) megmentette a fiút és az anyját, miközben megbosszulta a saját családját, és nagy hatást gyakorolt az ifjú Luciusra. A Gladiátor 2. további szereplői: Joseph Quinn, Connie Nielsen, Denzel Washington, May Calamawy, Fred Hechinger, Lior Raz, Derek Jacobi, Peter Mensah és Matt Lucas.

A forgatókönyvet írta David Scarpa, a filmet Ridley Scott rendezi. A forgatás már elkezdődött, de a sztrájkok miatt le kellett állítani. Amennyiben nem húzódnak el az egyeztetések és tudják tartani a kitűzött célt, akkor a film 2024. november 22-én kerül a mozikba.

Gladiátor
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Paramount
Filmek

CinemaCon: A Paramount Pictures bemutatója

Igazi blockbusterekkel nyitotta a CinemaCon utolsó napját a Paramount Pictures.

Gladiator
BREAKINGFilmek

Megvan a Gladiátor folytatásának hivatalos címe

A címét és a logóját is bejelentették a Gladiátor folytatásának.