x
Sorozatok

Netflix sorozatajánló: End of the f***ing world

A Netflix egyik nagy dobása az End of the f***ing world, egy angol honból importált képregény feldolgozás, melyben Alex Lawther és Jessica Barden párosa remek alakítással mutat be egy nem

  • Publishedjanuár 28, 2018

A Netflix egyik nagy dobása az End of the f***ing world, egy angol honból importált képregény feldolgozás, melyben Alex Lawther és Jessica Barden párosa remek alakítással mutat be egy nem mindennapi románcot.

A forgatókönyvet Charlie Covell adaptálta Charles S. Forsman azonos című képregényéből. A történet két 17 éves kalandját meséli el, egy fekete humorral fűszerezett roadmovie keretein belül. Bár sorozatként van jelen a Netflixen, én mégis egy filmként tekintek rá. Nyolc darab, 18-22 perces epizódból áll, így a játékidő pont kitesz egy egész estés filmet. A történet pedig szintén inkább a mozifilmek nyomvonalán halad, és egy nagyon érdekes és helyenként felkavaró kalandról mesél.

A fenti videóban egy kis kedvcsináló után összefoglaltam a legfontosabb tudnivalókat a sorozatról. Ha pedig felkeltette az érdeklődéseteket ez a kis ajánló, irány a Netflix, mert ennél jobb esti programot úgy sem találtok!

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.