Jeff Goldblum újraalkotta a Jurassic Park egy korábbi legendás jelenetét

A színész egy pozitív fejlemény hatására állt elő a képpel.

Steven Spielberg néhány kevésbé sikeres év után 1993-ban egy valódi legendát teremtett a Jurassic Park képében, melyet később még két klasszikus folytatás követett, bár utóbbit már nem a rendezőzseni dirigálta. Majd következett egy majd másfél évtizedes szünet, ezt követően létrejött egy új franchise a nagy univerzumon belül, a Jurassic World, mely hamarosan szintén trilógiává bővül.

Az első két rész még nagyrészt az új főszereplők, Bryce Dallas Howard és Chris Pratt történetszálaira koncentrált, azonban hatalmas hírként robbant a köztudatba, hogy az eredeti filmek sztárjai, Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum is visszatérnek. Ráadásul igen komoly szerepben, erről korábban Sam Neill így nyilatkozott:

Laura, Jeff és én végig benne vagyunk a filmben, ez pedig azért is remek dolog, mert nyugodtan kijelenthetem, hogy nagyon jó barátok vagyunk. Örülök, hogy újra velük dolgozhatok. Sőt, az igazság az, hogy a forgatások miatt három-négy hónapig gyakorlatilag együtt fogunk lakni, biztosan jó móka lesz. Bryce és Chris is remek tagjai a közösségnek, úgyhogy minden bizonnyal jól megleszünk. Nagyon várom már, hogy visszatérhessek a munkába. Egy problémám van csupán, hogy minden bizonnyal nem futok már olyan gyorsan, mint 27 éve.Sam Neill

Jeff Goldblum és Sam Neill megpróbálta felidézni a filozófia részt a klasszikusból, majd újraalkotta azt a jelenetet is, amikor a film végén a velociraptorok elszabadulnak, ők pedig egy bunkerben várják a felmentősereget. A jelenetben Ian Malcom sebesülten, félig kigombolt ingben egy dolgozóasztalon várja, hogy Samuel L. Jackson visszakapcsolja az áramot a parkban.

Jeff Goldblum Recreates Classic Shirtless Scene from Jurassic Park |  PEOPLE.com

Jeff Goldblum nemrégiben társaival egyetemben arra biztatta az embereket, hogy mindenképpen szavazzanak a novemberben esedékes elnökválasztásokon. Az akció sikeres volt, sokan regisztráltak a színész nyomán, aki hálából újraalkotta a Jurassic Parkban mutatott híres beállását.

A Jurassic World: Világuralom alcímű folytatását 2022. június 10-én mutatják be.

Total
1
Shares
Previous Article
Tom Cruise

Forgatáson történt súlyos balesetek

Next Article
Jurassic Park

Sam Neill és Jeff Goldblum újraalkotta a régi filmek egy ismert jelenetét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!