Jaume Collet-Serra rendezheti a Suicide Squad második részét

A legfrissebb hírek szerint A zátony rendezője, Jaume Collet-Serra fogja készíteni az Öngyilkos osztag második részét.

A legfrissebb hírek szerint A zátony rendezője, Jaume Collet-Serra fogja készíteni az Öngyilkos osztag második részét.

Reggelre azzal a hírrel árasztották el a sajtót, hogy Jaume Collet-Serra rendezheti a Suicide Squad 2.-őt, ennek tudtában sajnos Mel Gibsonnak le kell mondania a székről, pedig az erős kritikák után szívesen megnéztük volna egy DC Comics film élén. Talán egyszer majd erre is sor kerül a jövőben.

A Deadline reggel arról számolt be, hogy forrásai szerint a spanyol rendezőt, Jaume Collet-Serrat szemelte ki magának a Warner Bros. stúdió, s első számú jelöltté lépett elő a Suicide Squad 2. direktorlistáján. Időközben a The Hollywood Reporter forrásai arról tudósítottak, hogy Zak Penn (a Bosszúállók, és a Ready Player One) készíti a forgatókönyvet.

Amint azt korábban mi is jeleztük felétek, Mel Gibson számos más rendezőtársa mellett tárgyalásokat folytatott a stúdióval, de végül Collet-Serra mellett döntöttek, így övé lehet a megtiszteltetés, hogy váltsa David Ayert és rácáfoljon a kritikusokra, akik földig tiporták a tavalyi első felvonást. Zárójelesen megjegyeznénk, hogy így is 745 millió dollárt hozott a Warner Bros. boszorkánykonyhájára.

Egyelőre a felek hivatalosan nem erősítették meg a hírt, kezeljük az egészet fenntartásokkal, de nem lennénk meglepve, ha az elkövetkező napokban bejelentenék a rendezőt.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Londonban folytatja a Mission: Impossible 6 stábja

Next Article

Bemutatták A Hangya és a Darázsból Hope Van Dyne új jelmezét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!