Főoldal Előzetesek The Continental: Winston a szálloda irányításáért harcol a John Wick előzményfilmben
Előzetesek

The Continental: Winston a szálloda irányításáért harcol a John Wick előzményfilmben

Befutott a The Continental második nagy előzetese.

309

Bár a Keanu Reeves által alakított bérgyilkos a John Wick: 4. fejezet végén távozott az élők sorából, a saga él és virul, a The Continental című előzménysorozat révén. A sorozat idén ősszel debütál a Peacock streamingszolgáltatón. A három estés történetben a legkeményebb bérgyilkosok kapják a szerepet, amihez indokolatlan vérontás társul, egyszóval minden megvan benne, amiért szeretjük a sorozatot.

Az első előzetest még áprilisban mutatták be, ma pedig befutott a második trailer is. A sorozat Winston Scottot követi, akit ezúttal Colin Woodell alakít, és akit a John Wick-filmekben Ian McShane alakított. A Continental brutális szállodaigazgatója, Cormac (Mel Gibson) valami oknál fogva visszahívja Winstont Londonból New Yorkba és csak később tudja meg, hogy Winston bátyja valami nagyon érdekes tárgyat ellopott a hotelből, amit most a Felső Kör (az univerzumot irányító gengszterek bandája) szeretne visszakapni. Természetesen a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezték, és hamar vérfürdőbe torkollik az egyszerű lopás.

Nagyvonalakban ennyit a sztoriról, ám a készítők még hozzátették, amellett hogy a sorozat a 70-es évekbeli New Yorkban játszódik, állítólag valós történelmi eseményeket is tartalmazni fog a sorozat a város történelmének ezen időszakából.

Az új sorozatot írta Greg Coolidge, Kirk Ward és Shawn Simmons, az első és harmadik részt a Veszélyes elemek és a Halott pénz rendezője, Albert Hughes, a második estét pedig Charlotte Brändström, A kívülálló, A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűri és a Vaják rendezője forgatta.

A sorozat három részét három héten keresztül fogják műsorra tűzni, az első részt szeptember 22-én láthatjuk, a második estét szeptember 29-én, a befejező harmadik részt pedig október 6-án.

The Continental
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Continental
Sorozatok

Bejelentették, mikor érkezik a The Continental első epizódja ősszel

Színészek nélkül, de leleplezték a The Continental című sorozat premierdátumát.

The Continental
Előzetesek

Bemutatták a John Wick univerzumban játszódó The Continental első előzetesét

Akcióból nem lesz hiány a John Wick előtt játszódó The Continental című...

007 Nincs idő meghalni
Filmek

Mikor érkezik a John Wick két spinoffja, a Ballerina és a The Continental című film és tévésorozat?

A sorozat folytatódik, hamarosan érkezik egy előzménysorozat, illetve egy spinoff-film Ana de...