Főoldal Előzetesek Bemutatták a John Wick univerzumban játszódó The Continental első előzetesét
Előzetesek

Bemutatták a John Wick univerzumban játszódó The Continental első előzetesét

Akcióból nem lesz hiány a John Wick előtt játszódó The Continental című sorozatban sem.

42

Március végén a Lionsgate vezetője már tett utalást rá, hogy mikor érkezik a John Wick-franchise készülő spinoff produkciója, az egyik Ana de Armas főszereplésével a Ballerina című mozifilm, illetve egy előzménysorozat. Előbb a sorozatot láthatják a rajongók, amit valamikor 2023 szeptemberében fog bemutatni a Peacock streamingszolgáltató, ami most végre megkapta az első előzetesét.

A The Continental: From the World of John Wick egy háromrészes előzménysorozat a Peacock jóvoltából, a főszerepekben Mel Gibson, Colin Woodell, Mishel Prada, azonban a rajongók legnagyobb bánatára Keanu Reeves karaktere, maga John Wick itt még nem kap szerepet.

Az alig egyperces kedvcsinálóból sokat nem tudtunk meg azon túl, hogy a mozifilmek után a sorozat hű marad az univerzumhoz, azaz rengeteg akciót, vért, fegyvert és egyebeket tartogat a rajongók számára.

A sorozatnak jelenleg nincs konkrét premierdátuma, és a játékidőt sem tették közzé, valamint egyelőre csak “háromrészes eseményként” mutatták be. A főszerepekben Ben Robson, Hubert Point-Du Jour, Nhung Kate, Jessica Allain, Ayomide Adegun, Jeremy Bobb és Peter Greene látható.

A The Continental bemutatójára már régóta várunk, hiszen az eredeti bejelentés 2018 januárjában történt. A cselekmény a John Wick történetének korai szakaszában, pontosabban az 1970-es években fog játszódni, és a híres Continental hotelre fog fókuszálni.

Úgy tűnik, a sorozat lehet a John Wick-univerzum első nagyobb része, amely túlmutat a filmes franchise-on. Bár a legutóbbi filmmel a karakter méltó búcsút kapott, de a Lionsgate a John Wick: 4. felvonás sikere után már egy újabb főfilmet fontolgat, a Ballerina pedig az első spin-off film lesz, amit 2024 nyarán fognak bemutatni a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...

Aquaman és az elveszett királyság
BREAKINGElőzetesek

Jason Momoa és Patrick Wilson Atlantisz megmentésére siet az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesében

Végre bemutatták az Aquaman és az elveszett királyság előzetesét, amitől leesett az...