Főoldal Filmek Mikor érkezik a John Wick két spinoffja, a Ballerina és a The Continental című film és tévésorozat?
Filmek

Mikor érkezik a John Wick két spinoffja, a Ballerina és a The Continental című film és tévésorozat?

A sorozat folytatódik, hamarosan érkezik egy előzménysorozat, illetve egy spinoff-film Ana de Armas főszereplésével.

538
007 Nincs idő meghalni

Miközben a John Wick: 4. felvonás világszerte uralja a mozikasszákat, addig kíváncsian várjuk a folytatást. Részletek láttak napvilágot a franchise mellékprojektjeiről, például a The Continental című előzménysorozatról, többek között annak bemutatójáról, valamint az Ana de Armas főszereplésével készülő Ballerina spinoffról.

A John Wick: 4. felvonás franchise-rekorddal nyitott, a filmsorozat legújabb része 137,5 millió dollárral kezdett világszerte (beleértve a 73,5 millió dolláros amerikai bevételt), a Baba Yaga iránti igény még soha nem volt ilyen nagy.

Bár Keanu Reeves és Chad Stahelski rendező is ragaszkodott ahhoz, hogy egyelőre hagyják pihenni a karaktert a negyedik rész után, a Lionsgate érthető módon ezt máshogy gondolja, amikor a világ ennyire lázban ég John Wicktől. A stúdió vezetője hétvégén már elmondta, hogy további filmeket szeretnének készíteni. Joe Drake, a Lionsgate Motion Picture Group elnöke a Deadline-nak adott interjújában arról beszélt, hogy reményei szerint addig folytatják a sorozatot, amíg csak lehet.

Még nem állunk készen arra, hogy búcsút mondjunk Keanunak ezzel a franchise-szal. Majd kiderül, milyen alternatíva lesz, de rengeteg különböző dolgot tehetünk… Az elmúlt héten ötször láttam ezt a filmet. Látom, hogy a közönség hogyan mozgatja őt.

Joe Drake

A negyedik rész után Wick visszatérése még kérdőjeles, de szerencsére a rajongóknak nem kell túl sokat várniuk, hogy újra megismerkedhessenek a Felső Kör világával. Drake a beszélgetés alatt elárulta, hogy a The Continental című sorozatnak jelenleg 2023 őszi premierdátumot szemeltek ki. A vezető azt is hozzátette, hogy már majdnem teljesen elkészültek az epizódokkal, szóval minden készen áll arra, hogy ősszel a Peacock bemutassa ezt a sorozatot.

Ezután a Ballerina című előzményfilm következik, amelynek főszerepében az Oscar-jelölt Ana de Armas (Tőrbe ejtve; 007 Nincs idő meghalni) látható, és amely a 3. és a 4. fejezet eseményei között játszódik. A Len Wiseman által rendezett spinoffban a franchise főszereplői, Keanu Reeves, Ian McShane és a néhai Lance Reddick is feltűnik majd egy rövid vendégszerepre. Hogy a film mikor kerül bemutatásra a mozikban? Drake feltételezése szerint 2024 tavaszán vagy nyarán jöhet ki.

John Wick: 4. felvonás
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Donnie Yen visszatér a John Wick új spinoff-filmjében

Újabb fejezettel gazdagodik a bérgyilkosok világa.

CinemaCon Lionsgate
Filmek

CinemaCon: A Lionsgate bemutatója

Volt minden a Lionsgate előadásában a CinemaConon: horror, akció, dráma és életrajzi...

007 Nincs idő meghalni
Filmek

A Ballerina 2024-es bemutatóját jelentősen eltolták, helyére a The Crow remake kerül

Egy jelentés szerint jelentősen eltolják a Ballerina bemutatóját.