Főoldal Sorozatok Bejelentették, mikor érkezik a The Continental első epizódja ősszel
Sorozatok

Bejelentették, mikor érkezik a The Continental első epizódja ősszel

Színészek nélkül, de leleplezték a The Continental című sorozat premierdátumát.

183
The Continental

A sorozatból tavasszal már kaptunk egy kis ízelítőt, most pénteken viszont, a San Diego-i Comic-Conon a Peacock bejelentette, hogy a John Wick-filmsorozat előzménysorozatának is nevezett produkció, a The Continental első epizódját idén ősszel tűzik műsorra a streamingszolgáltatón.

Egészen pontosan 2023. szeptember 22-én kapcsolhatunk a The Continental első 90 perces epizódjára. A háromrészes sorozat heti rendszerességgel fog megjelenni, a második epizód szeptember 29-én kerül adásba, az utolsó rész pedig október 6-án.

A híreket a Comic Conon hozták nyilvánosságra, ahol a teremben lévők exkluzív első pillantást kaphattak a sorozatra. A történet a fiatal Winston Scottot (Colin Woodell) követi az 1970-es évek New Yorkjában, és a John Wick-univerzum középpontjában álló, címadó bérgyilkos-szállót vizsgálja az idők során.

A The Continentalban állítólag nem sokat, vagy egyáltalán nem szerepel majd John Wick, a karakter, bár Basil Iwanykkal készült interjúban megnyugtatott mindenkit, hogy lélekben szerepelni fog John Wick szelleme, ugyanis a sorozat 3. epizódjában nagyjából 57 perc tömény akció lesz a 90 perces játékidőből. Sőt, láthatjuk majd más karakterek fiatalabb változatait is, köztük Cormac (akit vitatható módon Mel Gibson alakít) és a Continental portása, Charon (Ayomide Adegun, aki a filmekben a néhai Lance Reddick által játszott szerepet tölti be). A főbb szereplők között szerepel még Peter Greene, Ben Robson, Hubert Point-Du Jour, Jessica Allain, Mishel Prada és Nhung Kate.

Úgy tűnik, a sorozat lehet a John Wick-univerzum első nagyobb része, amely túlmutat a filmes franchise-on. Bár a legutóbbi filmmel a karakter méltó búcsút kapott, de a Lionsgate a John Wick: 4. felvonás sikere után már egy újabb főfilmet fontolgat, a Ballerina pedig az első spin-off lesz, amit 2024 nyarán fognak bemutatni a mozikban.

The Continental
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Borderlands
Filmek

Kitűzték a Borderlands premierdátumát

Szinte hihetetlen, de megvan a Budapest mellett forgatott Borderlands bemutatójának az időpontja.