x
Filmek

Januárban kezdik felvenni a Han Solo: A Star Wars Story spinoff részt

Lawrence Kasdan szkriptíró jelentette be, hogy a Han Solo életéről szóló antológia részt jövő év elején kezdik rögzíteni. A filmet hol másutt, mint Londonban kezdik majd 17-ben forgatni. A jogok a

Januárban kezdik felvenni a Han Solo: A Star Wars Story spinoff részt
  • Publishedjúnius 1, 2016

Lawrence Kasdan szkriptíró jelentette be, hogy a Han Solo életéről szóló antológia részt jövő év elején kezdik rögzíteni.

A filmet hol másutt, mint Londonban kezdik majd 17-ben forgatni. A jogok a Disneynél vannak, s szeretnének minél többet kihozni a franchiseból. 2020-ig a menet úgy fest, páros évenként spinoff, úgynevezett mellékszálon futó történetet kapunk, míg a páratlan évek a Skywalker család életéről szólnak majd. Idén indul a móka a Rogue One: A Star Wars Storyval, jövőre már az Episode VIII-t nézhetjük meg, s csak 2018-ban a fiatal csempész, Han Solo életét.

A filmet már be is datálták, 2018. május 25-én ülhetünk be a hideg moziterembe. A filmet szándékosan nem decemberi időpontra rakták, hiszen május 25. fontos dátum a Star Wars életében. Azon a napon lesz pontosan 41 éve, hogy elindította világ körüli útjára George Lucas a filmet, Az új reményt. Érdekesség, hogy már A New Hope alatt is dolgozott Lawrence Kasdan, aki a Solo filmen is fog – illetve már dolgozott -, mi több Az ébredő Erő alatt is részt vett a forgatókönyv írásában.

A Biz Journals kapta mikrofonvégre az írót Londoban, és kérdezték az második spinoffról:

Tudjátok, Chris Miller és Phil Lord fogják rendezi. Remek mindkettő, vicces és ötletes. Nagyszerű volt velük tölteni az időt. Jómagam és a fiam (Jon) írtuk a szkriptet, de a rendezőpáros, Chris és Phil is dolgozott rajta. Januárban pedig el is kezdik a munkát Londonban. Elég szórakoztató lesz

Természetesen nem csak a spinoffról próbálták meg faggatni a hírességet. Ha már ott volt, akkor bepróbálkoztak az Episode VIII és IX történetéről is, hogy tudja-e, van-e bármilyen használható információja a sorozat folytatásáról:

Van némi hírem. Rian Johnson egy jó barátom. Kezdem megismerni Colin Trevorrowt is, hisz ő fogja rendezi a kilencedik részt, így úgy érzem eléggé bevontak.

Arról már írtunk, hogy a Han Solo életéről szóló film főszerepe már gazdára lelt.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.