Wide Screen
Image default
Filmek

Megtalálták az ifjú Han Solot, jöhet a csempész film

Nagyon sokan szálltak ringbe, hogy ők legyenek a Star Wars univerzum fiatal Han Soloja. Tegnap döntött a Disney, kiderült, hogy ki alakíthatja majd Solo kapitányt a 2018-ban érkező második Star Wars spinoffban.

1401x788-123

Egy tucat tehetség versenyzett az áhított szerepért, de végül Alden Ehrenreich kapta meg a szerepet. A filmről még sokat nem tudunk, mindössze annyit, hogy az antológia részben Chewbacca is fontos szerepet kap. Tehát Han Solo és másodpilótája közösen veszi fel a harcot az egész Birodalommal.

A filmet Phil Lord és Chriss Miller rendezőpáros rendezi majd, míg a forgatókönyvért Lawrence Kasdan és fia lesz felelős. Utóbbi párosban sokan bíznak, Lawrence a Star Wars történetek egyik ikonikus figurája, több résznél is dolgozott a szkripten. Legutóbb éppen J.J. Abrams-szel közösen szerkesztették Az ébredő Erő c. mozit.

Még több a témában...

Rey igazi családjára is fény derül Az utolsó Jedik-ben?

Kévés Bence Mihály

Luke Skywalkerről egy kulisszák mögött kép a Star Wars: Az ébredő Erő tervezéséről

Kévés Bence Mihály

Mark Hamill megszabadult a jedik rettegett szakállától?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább