x
Close


Közelgő események

Filmek

Megtalálták az ifjú Han Solot, jöhet a csempész film

Nagyon sokan szálltak ringbe, hogy ők legyenek a Star Wars univerzum fiatal Han Soloja. Tegnap döntött a Disney és LucasFilm, kiderült, hogy ki alakíthatja majd Solo kapitányt a 2018-ban érkező

Megtalálták az ifjú Han Solot, jöhet a csempész film
  • Publishedmájus 6, 2016

Nagyon sokan szálltak ringbe, hogy ők legyenek a Star Wars univerzum fiatal Han Soloja. Tegnap döntött a Disney, kiderült, hogy ki alakíthatja majd Solo kapitányt a 2018-ban érkező második Star Wars spinoffban.

1401x788-123

Egy tucat tehetség versenyzett az áhított szerepért, de végül Alden Ehrenreich kapta meg a szerepet. A filmről még sokat nem tudunk, mindössze annyit, hogy az antológia részben Chewbacca is fontos szerepet kap. Tehát Han Solo és másodpilótája közösen veszi fel a harcot az egész Birodalommal.

A filmet Phil Lord és Chriss Miller rendezőpáros rendezi majd, míg a forgatókönyvért Lawrence Kasdan és fia lesz felelős. Utóbbi párosban sokan bíznak, Lawrence a Star Wars történetek egyik ikonikus figurája, több résznél is dolgozott a szkripten. Legutóbb éppen J.J. Abrams-szel közösen szerkesztették Az ébredő Erő c. mozit.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.