Főoldal Filmek James Wan tisztázta az Aquaman és Elveszett Királyság újraforgatása körüli pletykákat
Filmek

James Wan tisztázta az Aquaman és Elveszett Királyság újraforgatása körüli pletykákat

Tényleg csak a sajtó verte nagydobra, hogy baj van az Aquaman folytatásával?

405
Aquaman és az elveszett királyság
Forrás: Warner Bros.

Korábbi beszámolók szerint az Aquaman és az Elveszett Királyság című folytatás többszörös újraforgatáson esett át. Ennek egyik oka a karakterek körüli zavar volt, hogy a DC Studios milyen átszervezésbe kezd, és a már megismert szereplőkkel mihez kezd James Gunn és Peter Safran. Miközben a média szerint jelentős újraforgatások történtek, addig James Wan rendező szerint ezek csak néhány napig tartottak.

Az Empire magazinnak adott interjújában a filmes azt állította, hogy az Aquaman 2 összesen csak néhány napos újraforgatáson esett át, annak ellenére, hogy a hírek szerint egymástól független háromnapos újraforgatáson ment keresztül a várva várt film.

Valószínűleg hét vagy nyolc napot forgattunk, ami egy ekkora filmnél semmi. Csak azért volt ennyire szétszedve, mert nagyon nehéz a színészek beosztása miatt visszahívni őket, miután befejezed az eredeti forgatást.

James Wan

Korábbi jelentések szerint az Aquaman folytatása többkörös újraforgatáson esett át, a források szerint a korai vetítésekre reagáltak a készítők. “A vezetők eltérő elképzelései ellenére nem világos, hogy mik voltak a problémák” – mondta Borys Kit, a The Hollywood Reporter riportere. “De egy bennfentes szerint a történet következetessége folyamatos gondot jelentett”.

Wan azonban ragaszkodott ahhoz, hogy ez csak a szokásos pótforgatás volt, és nem több annál. “Nem az a típusú ember vagyok, aki azt mondja, hogy ‘ennek a filmnek pontosan úgy kell alakulnia, ahogyan azt az első napon elterveztem'” – mondta. “A művészeted sosem lesz természetes, ha ragaszkodsz ehhez a felfogáshoz vagy ebben a hitben élsz.”

A Variety október elején megjelent riportja részletesen beszámolt Jason Momoa viselkedéséről, miszerint megpróbálta kirúgatni Amber Heardöt a folytatásból. A jelentés szerint ugyanazon a napon, amikor az Aquaman és az Elveszett Királyság trailere megjelent, néhány Reddit-felhasználó fizetett azért, hogy megszerezze a Johnny Depp-Heard rágalmazási per dokumentumait, majd közzétette azokat az interneten. A feljegyzések között szerepelnek olyan leírások, amelyeket nyilvánvalóan Heard terapeutája jegyzett fel, és amelyekben Momoa részegen, Deppnek öltözve jelent meg a forgatáson, amivel inzultálni próbálta Depp volt feleségét.

Ezeket az állításokat később a DC szóvivője visszautasította, mondván: “Jason Momoa az Aquaman és az Elveszett Királyság forgatásán mindig profi módon viselkedett”. Egy másik forrás eközben azt állította, hogy Momoa nem Deppnek öltözött, hanem “mindig is ebben a bohém stílusban jelent meg a forgatásokon”.

Aquaman
Forrás: Warner Bros.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.