Főoldal Filmek Egy jelentés szerint Jason Momoa megpróbálta kirúgatni Amber Heardöt az Aquaman és az Elveszett Királyságból
Filmek

Egy jelentés szerint Jason Momoa megpróbálta kirúgatni Amber Heardöt az Aquaman és az Elveszett Királyságból

Beszámolók alapján Jason Momoa részegen jelent meg a forgatáson, és Johnny Deppnek öltözött.

2.1k
Aquaman
Forrás: Warner Bros.

A Variety mai beszámolójában egészen meglepő dolgokat olvashatunk az Aquaman és az Elveszett Királyság főszereplőjéről. Egy ideje már tragikomédiaként tekinthetünk a 2018-as kasszasiker folytatására, mivel a premiert megelőző hónapokban csak rossz dolgokat lehet olvasni a filmről. De azt talán senki se gondolta, hogy éppen Jason Momoa miatt alakulhattak így a dolgok, aki állítólag ki akarta rúgatni Amber Heardöt a DC folytatásából.

A jelentés szerint ugyanazon a napon, amikor az Aquaman és az Elveszett Királyság előzetese megjelent, néhány Reddit-felhasználó fizetett azért, hogy megszerezze a Johnny Depp-Heard rágalmazási per dokumentumait, majd közzétette azokat az interneten. A feljegyzések között olyan leírások is szerepelnek, hogy Momoa részegen , Depp-nek öltözve jelent meg a forgatáson, és állítólag megpróbálta elérni, hogy kirúgják Heardöt.

A jelentésben továbbá arról is olvashatunk, hogy Heardöt majdnem tényleg kirúgták az első rész után, de nem a Depp-pel folytatott nyilvános dráma miatt. A Variety szerint – és ahogy arról korábban az egykori DC Filmes elnöke, Walter Hamada beszámolt – nem működött a kémia Momoa és Heard között, egyszerűen nem találták meg a közös nevezőt a forgatáson, és ezért fontolóra vették, hogy Mera nélkül csinálják meg a folytatást.

Heardot végül nem rúgták ki, és ez állítólag Elon Musknak köszönhető. A Variety beszámolója szerint Heard korábbi barátja az egyik ügyvédjével “felperzselt földdel fenyegető levelet küldött a Warner Bros.-nak, amelyben azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a stúdiót”, aminek hatására a stúdió engedett, és nem tették ki Heard karakterét.

Több külföldi portál is megkereste már Momoa képviselőit az ügyben, hogy kommentálják a hírt, azonban eddig a pontig nem érkezett válasz. Eközben a DC szóvivője visszautasítja a Variety állításait, mondván, hogy “Jason Momoa az Aquaman és az Elveszett királyság forgatásán mindig profi módon viselkedett”. Nehéz megmondani, mi az igazság, mert közben már olyan beszámolókról is olvasni lehet, hogy Momoa nem Deppnek öltözött, hanem olyan bohém stílusban jelent meg, ahogy általában látni lehet a színészt a közösségi médiás videóiban.

Mégis, a dokumentumokban található feljegyzésekben, amelyeket nyilvánvalóan Heard terapeutája jegyzett fel, ez áll: “Jason azt mondta, hogy azt akarja, hogy kirúgjanak. Jason részeg – későn érkezett a forgatásra. Úgy öltözött, mint Johnny.”

Az Aquaman és az Elveszett királyság című folytatásról eddig csak rosszat olvashattunk, kezdve azzal, hogy állítólag olyan rosszul szerepelt a tesztvetítéseken, hogy háromszor is pótforgatást kellett tartani.

aquaman mera arthur 1
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.