Főoldal Filmek James Wan megerősítette, hogy egy szereplő nem tér vissza az Aquaman folytatásában
Filmek

James Wan megerősítette, hogy egy szereplő nem tér vissza az Aquaman folytatásában

Valaki biztosan hiányozni fog az Aquaman és az elveszett királyságból, és az nem Amber Heard.

2.5k
Aquaman és az elveszett királyság
Forrás: Warner Bros.

A hírek korábban arról szóltak, hogy Willem Dafoe nem tér vissza Vulko szerepében James Wan Aquaman-folytatásában. Ezt most egy új interjúban a rendező megerősítette, hogy valóban nem láthatjuk a karaktert, annak ellenére, hogy az első Aquaman szereplőinek többsége lehetőséget kap a decemberben érkező folytatásban, de Willem Dafoe nem lesz köztük.

Tegnap hosszú várakozást követően a Warner Bros. végre bemutatta az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesét. A trailerben sorra vettük a főszereplőket, de szomorúan konstatáltuk, hogy Vulko hiányzik. Már korábban sejteni lehetett, hogy a Pókember: Nincs hazaút sztárja nem tér vissza Arthur Curry gyerekkori mentoraként, Nuidis Vulko szerepében, ahogy arról több bennfentes is beszámolt. Hivatalosan eddig nem erősítették meg a hírt, azonban az Entertainment Weeklynek adott interjújában a rendező erre is kitért.

Willem nem kap szerepet a filmben. Részben azért, mert az időbeosztása ütközött a forgatással. Ez azonban lehetővé tette számomra, hogy kibővítsem Atlanna szerepét. Atlanna ebben a filmben végül Arthur tanácsadója lesz. Mivel Arthur nem ebben a víz alatti világban nőtt fel, segít neki jobban megérteni a világukat és a dolgok működését.

James Wan

Olvashattunk olyan pletykákról a tavalyi évben, hogy valójában megölik Vulkót a második részben, ezért nem láthatjuk majd. Arra a direktor se tért ki az interjúban, hogy Vulko sorsa szóba kerül-e, vagy egyszerűen még említést se kap a karakter. Egyfelől csalódottak vagyunk, hogy Dafoe nem lesz benne a filmben, hogy útmutatást nyújtson Atlantisz új királyának, de ahogy Wan rámutatott, legalább Arthur édesanyja nagyobb szerepet kap fia életében.

Miután az első alkalommal nem sikerült legyőznie Aquamant, Fekete Mantát még mindig az apja halálának megbosszulása hajtja, semmitől sem riad vissza, hogy egyszer és mindenkorra legyőzze elleségét. Ezúttal Fekete Manta félelmetesebb, mint valaha, hiszen a mitikus Fekete szigony erejét használja, amely egy ősi és gonosz erőt szabadít fel. Hogy legyőzze ellenfelét, Aquaman bebörtönzött testvéréhez, Ormhoz, Atlantisz egykori királyához fordul, hogy közösen állítsák meg a gonosztevőt. Félre kell tenniük a nézeteltéréseiket, hogy megvédjék a királyságukat, és megmentsék Aquaman családját és a világot a visszafordíthatatlan pusztulástól.

Momoa mellett Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Randall Park, Vincent Regan, Jani Zhao, Indya Moore és Pilou Asbæk is feltűnik majd a stáblistán.

Az Aquaman és az elveszett királyság december 20-án jön ki a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...