Főoldal BREAKING Jason Momoa és Patrick Wilson Atlantisz megmentésére siet az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesében
BREAKINGElőzetesek

Jason Momoa és Patrick Wilson Atlantisz megmentésére siet az Aquaman és az elveszett királyság első előzetesében

Végre bemutatták az Aquaman és az elveszett királyság előzetesét, amitől leesett az állunk.

582

A hét elején kaptunk ízelítőt belőle, most pedig a DC Studios végre bemutatta az Aquaman és az elveszett királyság nagy trailerét. A folytatásban Jason Momoa visszatér a daliás, izmos Arthur Curry, ismertebb nevén a hős Aquaman szerepében, valamint Patrick Wilson mint Orm király, aki egyben Arthur féltestvére és olykor nemezise. Ezúttal nem ellenségek, hanem szövetségesek lesznek, hogy megvédjék Atlantiszt.

A 2018-as Aquamanben Arthur Curry veszélyes küldetésre indul, hogy megszerezze a legendás szigonyt és magának követelje Atlantisz trónját. Küldetése, hogy megakadályozza, hogy testvére, Orm hadat üzenjen a felszíni világnak. Aquaman meghiúsítja Orm király háborús terveit, és miután legyőzte a film végén, tömlöcbe veti féltestvérét. Itt ért véget a film, most azonban a páros kénytelen kényszerű szövetségre lépni, hogy szembenézzenek a Yahya Abdul-Mateen II által alakított Fekete Mantával, aki visszatért és bosszúra szomjazik.

Úgy tűnik, hogy a két testvér kapcsolata a film központi témája lesz, ami még inkább fokozza a folytatás érzelmi mélységét. Ahogy James Wan rendező tavasszal elmondta, hogy “Orm az első filmben gonosztevő volt, de ezúttal Arthurnak szüksége van rá, hogy megállítsa a bosszúszomjas Fekete Mantát, aki ezúttal valamiféle sötét energiát szabadított el”. Arthur és Orm utazása új, lélegzetelállító víz alatti birodalmakkal is megismertet bennünket a DC vízi univerzumán belül, hasonlóan az előző filmben látott lenyűgöző látványvilághoz.

A trailerben az elveszett királyság egy Octobot néven ismert hatalmas gépe is feltűnik. Magáról a királyságról annyit tudni, hogy a hetedik víz alatti királyság egyike, amely Atlantisz elsüllyedt maradványaiból emelkedett ki, de rejtélyes módon eltűnt, ahogy azt az első filmben is említették. Az első rész után itt se hiányozhat a humor és az abszurd jelenetek, ahogy Arthur meglovagolja Stormot, a hatalmas megszelídített csikóhalat. És igen, Amber Heard által játszott Mera is feltűnik a videóban, vagyis rácáfoltak a korábbi pletykákra, hogy teljesen kivágták a karakter jeleneteit a filmből.

Momoa mellett Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Randall Park, Vincent Regan, Jani Zhao, Indya Moore és Pilou Asbæk is feltűnik majd a stáblistán.

Az Aquaman és az elveszett királyság december 20-án jön ki a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aquaman és az Elveszett Királyság
Filmek

Kiderült, mikortól lesz elérhető az Aquaman és az Elveszett Királyság az HBO Maxon

Aquaman és Fekete Manta visszavágóját hamarosan az HBO Maxon is megnézhetjük.

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?

Suicide Squad Kill the Justice league
Játéktesztek

Suicide Squad: Kill the Justice League teszt

Ez a játék nem csak az Igazság Ligáját, hanem az Öngyilkos osztagot...