Főoldal Filmek James Gunn-nak már elege van a pletykákból, és világossá tette, hogy nem szabad hinnünk semmilyen pletykának Supermanről
Filmek

James Gunn-nak már elege van a pletykákból, és világossá tette, hogy nem szabad hinnünk semmilyen pletykának Supermanről

Óvatosan kezeljük a Supermanről szóló cikkeket.

337
Superman

A közösségi média egyszerre áldás és átok, és lassan már nehéz kibogarászni, mi igaz a sok pletykaáradatból. Miután egyre több pletyka kering Henry Cavill jövőjéről, hogy visszatér Superman a DC Univerzumban, James Gunn, a DC Studios vezetője világossá tette, hogy ne higgyünk el semmit, amit online hallunk, amíg a hivatalos bejelentés meg nem történik.

Most, hogy James Gunn és Peter Safran kezébe vette a DC Univerzum jövőjét, nagy izgalommal várjuk a bejelentéseket, hogy mivel készül a DC Studios a következő évtizedre. Gunn már elmondta, hogy a következő hónapokban fogják bemutatni a tervüket a Warner Bros. Discovery-nek, hivatalos bejelentésre azonban még ne készüljünk. Ezzel szemben egyre több pletyka születik, hogyan fog kinézni a paletta, mivel készülnek a következő évekre.

Az egyik oldal nemrég egy olyan történetet tett közzé, amely azt állította, hogy Henry Cavill aláírta az új szerződést, és ennek értelmében a mozifilmek mellett tévésorozatokban is látjuk majd Supermant. Úgy tűnik, hogy a sok pletykát Gunn is megelégelte, ugyanis közösségi médiában helyre tette a dolgokat, hogy mi is az igazság Cavill szerződésével kapcsolatban.

Nem vagyok benne biztos, hogy szándékosan hazudik, vagy hazudik egyáltalán valaki, aki kihasználja a helyzetet, de ahogy már korábban is nyilatkoztam itt, SENKI sem tudja, hogy mi történik most a DC Studiosnál rajtam [és] Peteren kívül. Ez jelentse akár azt is, hogy jelenleg bárkivel is új szerződést írnánk alá.

James Gunn

A hónap elején az egyik külföldi lap arról számolt be, hogy Cavillnek jelenleg nincs aktív szerződése, miközben a Black Adam stáblista utáni jelenetében láttuk Superman szerepében visszatérni. Bár szóba került Az acélember folytatása, Gunnon és Safranon múlik majd, hogy eldöntsék, mit szeretnének megvalósítani az előttünk álló években, illetve mennyire számít a rajongók szava, hogy ők mit szeretnének látni.

Nehéz lenne elhinni, hogy ilyen rajongói nyomással a vállukon úgy szeretnék elindítani a DC Univerzumot, hogy közben hagyják futni Henry Cavillt, s Superman nem térne vissza az egyik készülő projektben majd. Nem tudunk mást tenni, mint türelmesen várunk a bejelentésre, hogy milyen tervvel állnak elő, és óvatosan kezeljünk bármilyen hírt a DCU-ról.

Superman

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...