x
Filmek

A nagy visszatérés ellenére Henry Cavillnek még nincs szerződése, hogy Superman szerepében visszatérjen

Még nem kapott szerződést Henry Cavill, van okunk aggódni?

A nagy visszatérés ellenére Henry Cavillnek még nincs szerződése, hogy Superman szerepében visszatérjen
  • Publishednovember 18, 2022

Henry Cavill a múlt hónapban a Black Adam stáblista alatti jelenetében 2017 óta először tért vissza Supermanként. A rövid beugróval és az utána elhangzott bejelentéssel már megnyugodtunk, hogy Supermannel a főszerepben készül Az acélember folytatása, a helyzet azonban közel sem ennyire rózsás. Kiderült ugyanis, hogy még semmi sincs kőbe vésve, bármi megtörténhet.

Egy nemrég megjelent hír szerint ugyanis egyelőre nincs megállapodás arról, hogy Henry Cavill újra eljátssza a szuperhőst. Bár Dwayne Johnson döntő szerepet játszott Cavill visszatérésében, ez még a DC Studios előtt történt, és nem világos, hogy James Gunn és Peter Safran mit tervez ezzel a karakterrel.

A The Wrap értesülései szerint számos bennfentes arról tájékoztatta őket, hogy egyelőre sem író, sem rendező nincs az esetleges Az acélember folytatására. Sőt, azt mondják, hogy Cavillnek sincs “hivatalos” szerződése arról, hogy újra eljátssza Supermant, vagyis a színész egyelőre nincs leszerződve semmilyen jövőbeli projektre.

A lap azt is kifejti, hogy “egy bennfentes szerint a jelenlegi állás szerint nincs előrelépés a projektben, miközben a DC Studios újonnan beiktatott vezetői, James Gunn és Peter Safran a DCU hosszú távú tervének finomhangolásával vannak elfoglalva”. A jelek szerint a “hosszú távú terv” valamikor a következő két hónapban kerül nyilvánosságra, vagyis hamarosan okosabbak leszünk, hogy mit találtak ki a DC-nél, és a terv része-e Superman.

Nehéz elképzelni, hogy a rajongói nyomás után Superman ne kapna szerepet a közeljövőben, akkor mi értelme lett volna visszahozni a Black Adam végén? A filmet úgy harangozták be, mint a változás szelét, a DC Univerzum jövőjét vezeti fel Dwayne Johnson, szóval óriási hiba lenne a készítők részéről, ha a vendégszereplés után nem térne vissza Cavill. Már arról is pletykálnak, hogy az új Superman-film valójában egy reboot lesz, de arról is olvasni lehetett, hogy a jövő évi Flashben is feltűnik majd Superman.

Zack Snyder: Az Igazság Ligája
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.