x
Filmek

James Gunn igent mondott volna egy Batman-filmre, ha Matt Reeves nem dolgozott volna egyen

Akár egy Sötét lovag történeten is dolgozhatott volna James Gunn.

James Gunn igent mondott volna egy Batman-filmre, ha Matt Reeves nem dolgozott volna egyen
  • Publishedaugusztus 7, 2021

Azt már tudjuk, hogy a Warner Bros. tárt karokkal várta James Gunn rendezőt, miután a Disneytől kirúgták. Már azt is tudjuk, hogy akár egy Superman-projekten is dolgozhatott volna, de Gunn elmondása szerint a DC Comics egy másik ismert karaktere is érdekelte volna, csak azonban Matt Reeves már dolgozott akkor egy Batman-filmen.

A The Suicide Squad rendezője nemrég elárulta, hogy amikor elkezdődtek a tárgyalások, a Warner Bros. több projektet is felajánlott, amikből válogathatott. Közöttük volna egy új film Supermanről, de ő arra nemet mondott, mást tervezett a karakterrel. Az Öngyilkos osztag korai tervében még úgy szerepelt, hogy az X-különítmény összecsapott volna az Acélemberrel, de ezt elvetette, inkább a hódító, Starro lett az egyik főgonosz. Azt viszont eddig nem tudtuk, hogy szívesen csinált volna filmet Batmanről, ha a The Batman megbukott volna, mint projekt.

The Suicide Squad

A Happy Sad Confused podcast műsorban mesélt erről Gunn, hogy a Warner Bros. vezetői nagyon szerették volna, ha egy Superman-projektben vett volna részt, de egyszerűen nem kötődött a karakterhez. Teljesen más lett volna a helyzet, ha Batmant mondják, mert arra viszont igent mondott volna.

Nem azt mondom, hogy soha nem érdekelne Superman, de ha Batmanről lenne szó, amin Matt [Reeves] már dolgozott, talán másképp éreztem volna, mert megértem Batmant. Értem Harley Quinnt, de nem értek minden karaktert.

James Gunn

Bizonyos értelemben Batmanről lemaradt, hiszen akkor már hónapok óta dolgozott a történeten Reeves, de nem feledkezhetünk meg, hogy több projekt is fejlesztés alatt áll, ami kötődik a denevéremberhez. Dolgoznak egy spinoff-sorozaton, ami Gotham City korrupt rendőreire fókuszál, és még ki tudja, hogy hány projekt jöhet szóba. A héten azt is megtudtuk, hogy Gunn még visszatér a Warnerhez, több projekt is a csőben van, amin közösen dolgoznak majd a rendezővel.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.