x
Close


Közelgő események

Filmek

A The Suicide Squad egy korábbi ötletében kaptunk volna egy Superman és Task Force X harcot

Az utalások mellett Superman is feltűnt volna a filmben.

A The Suicide Squad egy korábbi ötletében kaptunk volna egy Superman és Task Force X harcot
  • PublishedAugust 7, 2021

A filmben a hódító, Starrót kapta ellenfelének az X-különítmény, de mint megtudtuk utólag rendezőtől, a The Suicide Squad egyik korábbi ötlete merőben eltért a filmben látott konfliktustól, és az ötletek között szerepelt az is, hogy a Task Force X csapata levadássza az Acélembert, Supermant. A kérdés az, hogy erre a sötétebb befejezésre gondolt vajon Gunn egy korábbi interjúban?

A német Filmstarts beszélgetett a rendezővel az új DC alkotásról. Gunn elárulta a lapnak, hogy volt egy alternatív ötlete a filmhez, ami végül nem valósult meg. Úgy tűnik, tényleg egy nagyon korai tervről van szó, még azelőtt született meg a gondolat, hogy megszületett volna a forgatókönyv, de a direktor fontolóra vette, hogy az antihősök csapatát csatasorba állította volna Superman ellen.

Amikor elkezdtem írni Az Öngyilkos osztagot, az egyik ötletem az volt, hogy Superman ellen harcolnak. Az Öngyilkos osztagnak valamiért el kell kapnia Supermant. Ez minden, csak egy halvány ötlet. Kicsúszott a kézből a dolog, vagy valaki irányítja az eseményeket, és végül a pocsék szupergonoszokból álló csoportnak szembe kell néznie a világ legerősebb hősével.

Tetszik az ötlet, és ha a DC megcsinálja a folytatást, akkor kérem, ne nélkülem tegyék.

James Gunn

Az ötlet nem újkeletű, hiszen a tavaly bejelentett Suicide Squad: Kill the Justice League videojátékban valami hasonlóra kerül sor, mint amit Gunn tervezett. A rendező korábban azt mondta, hogy tárgyalt egy Superman-projektről a stúdióval, és végül ő döntött úgy, hogy Az Öngyilkos osztagot választja. Nem kell siratni ezt az ötletet, hiszen a DC filmrészleg elnöke a napokban megerősítette, hogy Gunn még visszatér, több projekten is dolgoznak majd a rendezővel, szóval akár egy ponton még ez is megvalósulhat.

The Suicide Squad
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.