x
Close


Közelgő események

Filmek

A DC filmek elnöke, Walter Hamada megerősítette, hogy James Gunn több DC projektre is visszatér

James Gunn visszatér a The Suicide Squad és Peacemaker után.

A DC filmek elnöke, Walter Hamada megerősítette, hogy James Gunn több DC projektre is visszatér
  • PublishedAugust 5, 2021

Nem túl meglepő, hogy a The Suicide Squad bemutatója után a Warner Bros. nem szeretné elengedni a rendezője kezét. A DC filmrészleg vezetője megerősítette, hogy az új Az Öngyilkos osztag és annak a Peacemaker című spinoff-sorozata után terveznek még olyan projekteket, amire visszatér James Gunn.

Az elmúlt években James Gunn és a Marvel nevét együtt olvashattunk, főként abban a kontextusban, hogy a Disney kirúgta a rendezőt, de nem feledkezhetünk meg A galaxis őrzői franchise két részéről sem. Gunn egy kiruccanásra indult a DC Moziverzumba, megcsinálta a The Suicide Squad című filmet, majd a pandémia alatt annyira unta magát, hogy összedobott egy spinoff-sorozatot az HBO Max streamingszolgáltatóra. A rendező már tett rá utalást, valószínűleg A galaxis őrzői vol. 3. lesz az utolsó projektje a Marvelnél, de arra talán kevesen fogadtak volna, hogy ennyire bejön neki a DC, s a jövőben több projektnél is felmerül majd Gunn neve.

A rendező hamarosan visszatér a Marvel Moziverzumba, hogy befejezze A galaxis őrzői harmadik részét, de a The Hollywood Reporternek adott interjúban Walter Hamada megerősítette, hogy Gunn és a DC hamarosan újra összeáll, s több projekten fognak együtt dolgozni.

Gunnt mindig szívesen látjuk viszont, bármit is akar csinálni. Tényleg van egy elképzelése, és nagyszerű partnerünk lett. Bármikor, amikor vissza akar jönni, mi készen állunk rá. Vissza fog térni. Több dolgot is tervezünk.

Walter Hamada

Őszintén szólva várható volt, hogy Gunn visszatér a jövőben, miután olyan nyilatkozatok jelentek meg, hogy gyakorlatilag bármit csinálhatott volna Gunn, még azt a bizonyos Superman-filmet is választhatta volna. Jó kérdés, hogy milyen projektekre gondolt a DC filmek vezetője, mi lesz Gunn következő projektje, esetleg Az Öngyilkos osztag folytatása, vagy inkább sorozatokra fókuszál majd, amire szintén tett utalást?

The Suicide Squad
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.