Főoldal Filmek James Gunn és Peter Safran 8-10 éves tervet dolgozik ki a DC filmes, tévésorozatos és animációs produkcióihoz
Filmek

James Gunn és Peter Safran 8-10 éves tervet dolgozik ki a DC filmes, tévésorozatos és animációs produkcióihoz

A DC Studios vezetői már a jövőről egyeztettek több szakemberrel.

373
James Gunn

A DC Studios társ-vezérigazgatói, James Gunn és Peter Safran már két hete munkába állt, és azóta pedig keményen dolgozik a DC Univerzum jövőjén. A Warner Bros. Discovery korábban már megfogalmazta, hogy szeretne egy átfogó tervet, aminek mentén elindulhatnak a DC Comics adaptációi. A frissen kinevezett vezetők pedig már ezen ügyködnek, hogy jobbá tegyék az univerzumot.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint Gunn egy vállalati megbeszélésen elmondta, hogy ő és Safran “az iparág legjobb gondolkodóival” ültünk össze, hogy egy évtizedes tervet dolgozzanak ki a Batman, Superman és más DC-karakterekkel a főszerepben ebben a szórakoztatóiparban. A legtöbb kritikát az elmúlt években éppen azért kapta a DC, hogy úgy próbálták lemásolni a Marvel Moziverzumot, hogy nem volt víziójuk, csak egymás után készítették a filmet.

A lehetőség, hogy a DC-t olyan nagyszerűvé tegyük, amilyenné csak lehet, és amilyennek lennie kell, ez az oka annak, hogy ezt a munkát elválltam, mert tudom, hogy Peter és én képesek vagyunk erre.

Az elmúlt néhány napot az iparág legjobb gondolkodóiból, legjobb íróiból álló csoporttal töltöttük, és elkezdtük felvázolni azt a nyolc-tízéves tervet, hogy hogyan fog kinézni a filmszínházakban, a tévében, az animációban, mindenhol, ahol ezek a karakterek szerepelnek.

James Gunn

A páros tényleg nem tétlenkedett sokat, ahogy munkába állt november 1-jén, már csoportokkal találkozott, hogy közösen összerakják a jövőt. Gunn korábban azt mondta, hogy “az új DCU” felépítésére fog koncentrálni, ahelyett, hogy olyan törölt vagy korábbi projekteket nézne, mint A holnap legendái vagy az első Az öngyilkos osztag rendezői vágására. Ugyanakkor azt is kijelentette, hogy figyelni fognak a rajongóikra. Egyelőre arra sem számíthatunk, hogy megosztják majd a terveket is.

Az Aquamant alakító Jason Momoa szerint egy álom vált valóra azzal, hogy Gunn és Safran irányítása alatt dolgozhat, míg a Supermant alakító Henry Cavill azt mondta, alig várja, hogy leüljön és “hosszú, hosszú beszélgetéseket folytasson [Gunnnal]”.

James Gunn
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...