Főoldal Filmek Jason Momoa egyik álma válik valóra azzal, hogy James Gunn és Peter Safran átvette az irányítást a DC Studios felett
Filmek

Jason Momoa egyik álma válik valóra azzal, hogy James Gunn és Peter Safran átvette az irányítást a DC Studios felett

Nyugodtan kijelenthetjük, a legjobb kezekben a DC jövője.

510
Aquaman és az elveszett királyság
Forrás: Warner Bros.

A DC-rajongók, köztük az Aquaman sztárja, Jason Momoa is izgatott, hogy James Gunn és Peter Safran együtt mire lesznek képesek a DC Studios élén. Múlt héten jött a nagy bejelentés, hogy megvannak az új vezetők, akivel helyes útra terelhetik a DC Comics adaptációit a filmvásznon, tévésorozatban és animációs sorozatokban.

Az ET Canada lapnak nyilatkozva Momoa elárulta, már nagyon izgatott az úriemberek érkezések és a DC jövője miatt, és egy titokzatos utalásra is tett megjegyzést.

Nagyon izgatott vagyok, hogy Peter Safran és Mr. Gunn most a DC élére került. Rengeteg klassz dolog fog történni. És az egyik álmom válik valóra az ő kezük alatt, szóval tartsatok velünk!

Jason Momoa

Nem tudjuk, hogy pontosan mire utal Momoa, amikor azt mondta, hogy “az egyik álmom válik valóra”. A színész a 2023-as Aquaman és az elveszett királyság című filmben visszatér Atlantisz királyaként, de rejtély, hogy milyen jövő vár a karakterre. Benne van a pakliban, hogy Momoa egy harmadik filmre utalt, esetleg egy újabb Az Igazság Ligájára, vagy valami egészen másra célzott.

A DC Studios új vezetői körül nagy a felhajtás, többek között Henry Cavill is izgatottan várja a közös munkát. A Black Adam bemutatója után Cavill megerősítette, hogy hosszú idő után tényleg visszatér Supermanként. Egyelőre nem sokat tudunk Gunn és Safran tervéről, de Gunn úgy fogalmazott néhány napja, hogy a DC jelenleg azon dolgozik, hogy a “valaha volt legnagyobb történetet” meséljék el több projekten keresztül.

Jason Momoa Aquaman Justice League 1
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...