Főoldal Filmek James Gunn a stúdióval az új DC Univerzumra koncentrál most, és a “valaha volt legnagyobb történetet” mesélik el
Filmek

James Gunn a stúdióval az új DC Univerzumra koncentrál most, és a “valaha volt legnagyobb történetet” mesélik el

Egy nagy masszív, összefüggő univerzumon dolgozik a DC Studios.

442
James Gunn

A DC Studios társ-vezérigazgatója elárulta, hogy mire számíthatnak a rajongók, miután az elmúlt napokban elárasztották kérdésekkel a közösségi médiát a rajongók. A Twitteren olyan bejegyzések jelentek meg, mint például a #SaveLegendsofTomorrow vagy a #ReleaseTheAyerCut, vagyis mentsük meg és támasszuk fel a korábbi projekteken röviden.

Látva ezt a rengeteg bejegyzést James Gunn megosztotta, mire számíthatunk a folytatásban, most hogy a Warner Bros. Discovery új irányt jelölt ki. A vezető elárulta, hogy bár a csapat nyitott mindenre nyitott ezen az úton, de a stúdió kezdetben a hangsúlyt a történetekre szeretné helyezni, hogy a későbbiekben az új DC Univerzum a valaha volt legnagyobb történetet mesélje el több filmen, tévéműsoron és animációs projekten keresztül.

Egy hosszú, kreatív hétvége végén megnyitottam a Twittert, hogy lássam a sok tweetet a #SaveLegendsofTomorrow & #ReleaseTheAyerCut és a rajongók támogatását az évek során megjelent más DC projektekhez. Ezeknek a kéréseknek a többsége lelkes és tiszteletteljes volt. A DC Studios új (és első) vezérigazgatójaként Peter és én úgy gondoljuk, hogy fontos, hogy elismerjük a rajongók véleményét, és tudassuk veletek, hogy meghallgatjuk a különböző kívánságaitokat a DC jövőjével kapcsolatban.

James Gunn

Az évek során Gunn felettébb aktív volt a közösségi médiában, rendszeresen tartott élő adásokat, ahol válaszolt a rajongói kérdésekre is. Változatni ezen nem szeretne a későbbiekben sem, ugyanakkor az új pozíciója miatt a szokásosnál sokkal elfoglaltabb lesz, de szeretné tartani a kapcsolatot a követőivel. Ezért is érezte úgy, hogy itt az ideje, hogy a rajongók képet kapjanak arról, hogy hol jár a stúdió feje, és mi a jelenlegi küldetése.

Bár a Twitteren az aktivitásunk csökken az új pozíciónkkal járó terhek miatt, mindenre figyelünk és nyitottak vagyunk, miközben elindulunk ezen az úton, és ezt a következő néhány évben is így fogjuk tenni. De kezdetben minden figyelmünk a történetre összpontosul, hogy tovább lépjünk, hogy kidolgozzuk az új DC Univerzumot, és hogy elmeséljük a valaha elmesélt legnagyobb történetet több filmben, tévésorozatban és animációs projektben. Meghívjuk az összes DC-fandomot a multiverzumból – és mindenki mást is – ebbe az új univerzumba. Alig várjuk, hogy még többet felfedjünk.

James Gunn

Gunn a DC Studios kreatív oldaláért felel, Safran pedig a cég üzleti oldalát fogja irányítani. Gunn társ-vezérigazgatóként nem áll fel a rendezői székből, továbbra is filmeket forgat majd, és az eredeti megállapodás várhatóan legalább négy évre szól. Ez azt is jelenti, hogy A galaxis őrzői vol. 3. lesz az utolsó projektje a Marvelnél.

James Gunn
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.