x
BREAKING Előzetesek

Előzetest kapott a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma

A Tőrbe ejtve folytatását december 23-án mutatja be a Netflix.

  • Publishednovember 7, 2022

Tőrbe ejtve hatalmas siker volt, több mint 300M dollárt hozott a 40 millió dolláros költségvetésből készült film. A sikerhez nagyban hozzájárult, hogy csupa A-listás szereplőkkel büszkélkedhetett, köztük Jamie Lee Curtis, Christopher Plummer és Chris Evans vagy Ana de Armas. A siker után nem telt bele sok időbe, bejelentették a folytatást, amire a legnagyobb streaming szolgáltató lecsapott.

A Tőrbe ejtve: Az üveghagyma című második részben Daniel Craig visszatér a különc nyomozó, Benoit Blanc szerepében, aki Görögországba utazik, hogy megoldjon egy új rejtélyt a tech-milliárdos Miles Bron (akit Edward Norton alakít) birtokán, aki egy sor furcsa és titokzatos barátot hív a magánszigetére. A korábbi felvételek már bemutatták a rajongóknak a gyanúsítottak és potenciális áldozatok színes kavalkádját, amint megoldják a feladványokat, álomutazásra indulnak a mesés szigetre, de csak újabb fejtörőkkel találják szembe magukat, amiket meg kell oldaniuk. Megérkezésük után azonban rájönnek, hogy ez nem egyszerű játék, a szigeten megöltek valakit, és Blanc nyomozó is meghívást kap az ügy megoldása miatt.

Görögországban Blanc egy teljesen új szereplőgárdával is találkozik majd, többek között Edward Nortonnal, Janelle Monáe-val, Dave Bautistával, Kathryn Hahnnal, Leslie Odom Jr.-ral, Kate Hudsonnal, Jessica Henwickkel és Madelyn Cline-nal.

A Netflix még idén januárban 450 millió dollárért megvásárolta a Tőrbe ejtve két folytatását – tehát Az üveghagymát és egy be nem jelentett harmadik filmet. Tőrbe ejtve 2. hivatalos címét júniusban fedték fel, miközben a folytatásról először 2020 elején olvashattak a rajongók, miután olyan pletykákat olvashattunk, hogy Johnson már a folytatás forgatókönyvén dolgozikKésőbb megerősítették, hogy érkezik a második rész Daniel Craig főszereplésével, ezután pedig lecsapott rá a legnagyobb streaming szolgáltató, a Netflix.

A filmet korlátozott ideig a mozikban is be fogják mutatni az Egyesült Államokban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.