Főoldal Filmek Megosztottak néhány részletet Sam Raimi tervéről, hogy mire készült a Pókember 4. részében
Filmek

Megosztottak néhány részletet Sam Raimi tervéről, hogy mire készült a Pókember 4. részében

A pletykák ellenére nem fog elkészülni a Pókember 4.

405
Pókember

Néhány napja másról sem beszélnek a közösségi médiában, hogy elkészül a Pókember 4. Tobey Maguire főszereplésével. A lavinát egy félreértés indította be, természetesen nem erről van szól. Az eset után azonban néhány részlet napvilágot látott a soha el nem készült filmről. Az új információk rávilágítottak Sam Raimi eredeti tervére, amiben olyan klasszikus gonosztevők szerepeltek, mint Keselyű, Sokkoló, Mysterio vagy a Stilt-Man.

Sam Raimi negyedik filmje különböző okok miatt megbukott, és végül 2012-ben rebootot kapott A csodálatos Pókember címmel. A fő problémát a karaktere száma jelentette a harmadik részben, de az új információk szerint a tétet emelték volna a folytatásban, s még több gonosztevő nehezítette volna meg a főhős dolgát. A tervek szerint John Malkovich játszotta volna a Keselyűt, Anne Hathaway pedig Fekete Macskát (bár kissé bizarr pletykák keringtek arról, hogy Adrian Toomes lánya lesz, és Keselyűnek öltözik).

Miután Tobey Maguire a Pókember: Nincs hazaút című filmben újra Peter Parkernek öltözött, a rajongók abban reménykednek, hogy Raimi egy napon elkészítheti a negyedik részt. A Great Power: How Spider-Man Conquery Hollywood During The Golden Age of Blockbusters című könyvben Jeffrey Henderson storyboard-művész elárult néhány dolgot a Pókember 4 eredeti terveiről. Elmondta, hogy a Keselyű egy kormányzati vállalkozó volt, aki mindenféle piszkos munkát végzett a kormány nevében. A könyvből az is kiderül, onnan kapta volna nevét a karakter, hogy “a munkái után csontokon kívül mást nem hagyott maga után”. A készítők érzékeltetni szerették volna, a gonosztevő sokkal kegyetlenebb mint a Zöld Manó vagy Doctor Octopus volt, ezért az egyik jelenetben félholtra verte volna a Pókembert.

A történetben Peter megbékélt volna a sorsával – és azzal, hogy MJ lelépett -, elfogadta, hogy egy magányos szuperhős, és végre imád a barátságos és közkedvelt Pókember lenni. A filmben Keselyű mellett más klasszikus gonosztevők is feltűntek volna, így Sokkoló, Mysterio és Stilt-Man is szerepet kapott volna. Nem derült ki a könyvből, mi történt Mary Jane Watsonnal.

Pókember 2.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események