James Gunn

James Gunn elárulta, készít-e Star Wars-filmet a jövőben

A galaxis őrzői franchise rendezője, James Gunn arról beszélt, hogy foglalkoztatja-e a téma, hogy a jövőben Star Wars-filmet készítsen.

A galaxis őrzői franchise rendezője, James Gunn arról beszélt, hogy foglalkoztatja-e a téma, hogy a jövőben Star Wars-filmet készítsen.

Miután a Disney két éve nyáron kirúgta James Gunn rendezőt a múltban tett bántó és sértő megjegyzéseiért a közösségi médiában, a filmkészítő beugrott a rivális képregényeket forgalmazó DC-hez, hogy kicsit gatyába rázza a filmes univerzumot. Az Őrzők mindenkori rendezője jelenleg a The Suicide Squad utómunkájával van elfoglalva, de már a következő alkotása is borítékolva van, hiszen hamarosan visszatér a Disneyhez, hogy elkészítse A galaxis őrzői vol. 3. részt.

Joggal merül fel a kérdés, hogy mi lesz azután, ha lezárja a trilógiát, esetleg egy újabb Öngyilkos osztagra adja fejét a Warnernél, vagy egy új kozmikus utazásra indul a Marvelnél, vagy ha már utazásról van szó, akkor talán a messzi-messzi galaxisba tesz kitérőt, hogy ott is megvesse lábát?

A rendező rendszerint egy kérdez-felelek élő adást tartott közösségi oldalán, ahol az egyik rajongó feltette a kérdést, mennyire lelkesedik az ötletért, hogy egy másik távoli galaxist is felfedezzen:

Más szóval, Gunn-nak esze ágában sincs megmérettetni magát a messzi-messzi galaxisban, ami az utóbbi évek őrülete után valahol érthető is. A világon nincs még egy olyan heves vérmérsékletű rajongói bázissal bíró franchise, mint a Star Wars-é. És az elmúlt öt évben láttuk, hogy egy rendező sincs könnyű helyzetben, milyen rajongói elvárások elé vannak állítva, és ebből sokan nem kérnek. Gunn így sem unatkozik, a két legnagyobb képregénykiadóval is dolgozik.

James Gunn
Total
1
Shares
Previous Article
A láthatatlan ember

Az NBC Universal azonnal elérhetővé teszi A láthatatlan ember, Emma és A vadászat mozifilmeket

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

Ezeket a Skywalker kora forgatási képeket neked is látnod kell!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!