Főoldal Filmek James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc jelenete A galaxis őrzői szériából
Filmek

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc jelenete A galaxis őrzői szériából

Megtudtuk, hogy melyik James Gunn kedvenc jelenete A galaxis őrzői szériából.

486
James Gunn

A rendező korábban már elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, most pedig arról kérdezték, hogy melyik a kedvenc jelenete A galaxis őrzői franchise két részéből. James Gunn következő nagy filmje a The Suicide Squad – Öngyilkos osztag lesz mielőtt visszatér a Marvelhez, hogy lezárja az Őrzők történetét.

Gunn előszeretettel posztol a közösségi médiában, ami egyfelől a vesztét is jelentette 2018 nyarán, amikor felszínre kerültek a 2010-es bejegyzések a rendezőtől, amiben sértő és bántó megjegyzéseket tett. A Disney nem nézte jó szemmel, azonnal kirúgták a rendezőt, azonban a rajongók és színésztársak kiálltak mellette és végül a Disney megkegyelmezett neki. Minap is posztolt, és közösségi oldalon keresztül kívánt boldog születésnapot a Nebulát alakító Karen Gillan színésznőnek.

A hét folyamán egy másik bejegyzésre is figyelmesek lettünk, amiben Drax és Mordály érzelmes pillanatáról kérdezték A galaxis őrzői rendezőjét. Kiderült ugyanis, hogy még korábban a Fandom Wire által listába szedett 15 jelenetet, amiben benne volt James Gunn kedvenc jelenete is. Erre az első rész végén került sor, amikor Drax vigasztalja Mordályt Groot halála miatt. Egy rajongó arra szeretett volna választ kapni a rendezőtől, hogy hányszor kellett leforgatni azt a jelenetet, mivel Dave Bautista helyében belőle biztosan nevetős tört volna ki.

Mindannyian sírtunk, vagy majdnem sírtunk. A jelenet hatása alatt voltunk. És valószínűleg Dave Bautista és Sean Gunn megcsinálták a kedvenc jelenetem A galaxis őrzői filmjeimben.

Gunn hamarosan már A galaxis őrzői vol. 3. részén dolgozik, miután nemrég örömmel jelentette be, hogy teljesen elkészült a forgatókönyv, és várhatóan már 2021 év végén kezdetét veheti a forgatás. De még mielőtt belevetné magát a munkába, elkészíti a The Suicide Squad spin-off sorozatát John Cena karakterével a főszerepben.

James Gunn
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kraven, a vadász
Filmek

A Kraven, a vadász producere nagyon hihető magyarázatot adott arra, miért kellett decemberre tolni a premiert

Nehéz vitatkozni a Kraven, vadász producerével, hogy miért kellett nyárról télre áttenni...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

Tényleg Deadpool és Rozsomák mentheti meg a Marvel Moziverzum jó hírnevét?