Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Bármilyen meglepő, de nem Marvel-filmről van szó.

James Gunn számára nem idegen a Marvel és a DC univerzuma sem, hiszen a Galaxis Őrzőivel robbant be a szuperhősök korába, legújabb filmje pedig a The Suicide Squad lesz a DC-től. Mivel kipróbálta már magát mindkét táborban, feltehetjük a kérdést, hogy vajon melyik az az alkotás, ami kimagaslik a többi közül? Gondolom már kitalálták, hogy Gunn ezúttal is meglepő választ adott.

A rendező neve mellett eddig két bemutatott képregényfilm áll, miután ő rendezte A galaxis őrzői franchise mindkét részét, és már úton van a harmadik is, de a Disney még nem jelentette be, hogy mikor tervezik mozikba küldeni a trilógia befejező részét. Ameddig a Marvel Studios kigondolja az 5. fázis alkotásait, Gunn átugrott a Warner Bros. és DC pároshoz, s leforgatta a The Suicide Squadot.

Mindkét film stílusa közel áll a rendezőhöz, sokan így arra voksolhatnának, hogy valamelyik a három közül, de nem talált. Hol másutt, mint a közösségi oldalán osztotta meg a rajongókkal, hogy személyes kedvence a Sony Pictures Oscart is nyert Pókember: Irány a Pókverzum! animációs feldolgozása.

A film nemcsak díjat zsebelt be, de kritikákban és rajongói visszajelzésekben is jól teljesített, ez pedig megnyitotta a multiverzum kapuját a második részben, melyben visszatér Miles Morales, Peter B. Parker, Gwen Stacy és még számos más ikonikus képregénykarakter. A folytatást 2022. október 7-én fogják bemutatni, miután a járvány miatt eltolták a tavaszra kiírt premiert.

Még több a témában...

Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat