James Gunn

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Bármilyen meglepő, de nem Marvel-filmről van szó.

James Gunn számára nem idegen a Marvel és a DC univerzuma sem, hiszen a Galaxis Őrzőivel robbant be a szuperhősök korába, legújabb filmje pedig a The Suicide Squad lesz a DC-től. Mivel kipróbálta már magát mindkét táborban, feltehetjük a kérdést, hogy vajon melyik az az alkotás, ami kimagaslik a többi közül? Gondolom már kitalálták, hogy Gunn ezúttal is meglepő választ adott.

A rendező neve mellett eddig két bemutatott képregényfilm áll, miután ő rendezte A galaxis őrzői franchise mindkét részét, és már úton van a harmadik is, de a Disney még nem jelentette be, hogy mikor tervezik mozikba küldeni a trilógia befejező részét. Ameddig a Marvel Studios kigondolja az 5. fázis alkotásait, Gunn átugrott a Warner Bros. és DC pároshoz, s leforgatta a The Suicide Squadot.

Mindkét film stílusa közel áll a rendezőhöz, sokan így arra voksolhatnának, hogy valamelyik a három közül, de nem talált. Hol másutt, mint a közösségi oldalán osztotta meg a rajongókkal, hogy személyes kedvence a Sony Pictures Oscart is nyert Pókember: Irány a Pókverzum! animációs feldolgozása.

A film nemcsak díjat zsebelt be, de kritikákban és rajongói visszajelzésekben is jól teljesített, ez pedig megnyitotta a multiverzum kapuját a második részben, melyben visszatér Miles Morales, Peter B. Parker, Gwen Stacy és még számos más ikonikus képregénykarakter. A folytatást 2022. október 7-én fogják bemutatni, miután a járvány miatt eltolták a tavaszra kiírt premiert.

Total
2
Shares
Previous Article

Már jövő héten indul a Days of Play 2020

Next Article
Jurassic World

A Jurassic World: Dominion nem a franchise végét jelenti, hanem egy új éra kezdetét

Related Posts