The Suicide Squad James Gunn

James Gunn elárulta, hogy a Starro csak az egyik nemezis a The Suicide Squadban

Több gonosztevő tőr a főhősök életére.

Sok időbe nem telt megfejteni, hogy ki lesz a film főgonosza. A rajongók már a tavaly kiszúrták a DC FanDome alatt bemutatott werkvideóban, hogy Starro, a tengeri csillag lehet a főellenség. Ezt később a hivatalos előzetesben megerősítették nekünk, de sokan már megtanulták, hogy James Gunn híres arról, hogy alkotásaiban egyszerre több nemezist is a főhősök nyakára zúdít.

Ezzel kapcsolatban több spekuláció is született, hogy a direktor mennyire követi a korábbi sémát, és amennyiben így tesz, ki lehet a másik gonosz. Amikor a Den of Geek lap a Hódító Starro szerepéről kérdezte a rendezőt, Gunn megerősített, hogy a tengeri csillag csak az egyik gonosztevő.

Starro azért vicces, mert ő egy nevetséges karakter. Óriási, égszínkék tengeri csillag, de ugyanakkor kib***ott félelmetes is. Amikor gyerek voltam, azt hittem, hogy ez minden idők legijesztőbb dolga, de mellette arra is rájöttem, hogy kissé nevetséges. Szerintem ő tökéletes példa arra, hogy milyen ez a film: nevetséges, ugyanakkor félelmetes és komoly is.James Gunn

Majd ezt követően Gunn hozzátette, hogy Starro nagyon jól működik a film főgonoszaként, és ő a film egyik antagonistája. Természetesen nem árulta el, hogy a Hódító Starrón kívül ki lesz a másik gonosztevő, vagy hány másik lesz még a filmben, akivel az Öngyilkos osztagnak meg kell küzdenie az életben maradásért. Sokan Amanda Wallert (Viola Davis) is egy gonosz szerepben tudják elképzelni, aki az önös cél érdekében a halálba vezeti a csapatot. A rendező éppen a napokban erősített rá egy korábbi kijelentésére, hogy nagyon sokan meghalnak majd a filmben.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

Total
10
Shares
Previous Article
Michael Jordan

Michael Jordan is benne lesz a Space Jam 2. részében, de...

Next Article

Nem is olyan sokára érkezhet a Middle Earth: Shadow of Mordor 3?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!