Főoldal Filmek James Gunn azt állítja, hogy majdnem az összes karakter meghal a The Suicide Squad öngyilkos küldetésében
Filmek

James Gunn azt állítja, hogy majdnem az összes karakter meghal a The Suicide Squad öngyilkos küldetésében

Sokan, nagyon sokan meghalnak majd a filmben.

388
The Suicide Squad

A rendező nem először utal rá, hogy az öngyilkos küldetést nem mindenki fogja túlélni. James Gunn először akkor mesélt erről, amikor bejelentette a The Suicide Squad színészgárdáját, mielőtt túlságosan is megkedvelnénk egy karaktert, gondoljunk bele, hogy egy halálos küldetésre indul az osztag.

Sokan nem akarták ezt elhinni. Egy rajongó szerint csak ugratott a direktor, amikor arról beszélt, hogy sokan nem élik majd túl a küldetést. Most egy rajongó megint azzal jött, hogy túlzott, de Gunn enyhén szólva is túl optimistának nevezte a rajongó jóslatát. A szokásos kérdez-felelek eseményre került sor Instagramon, amely során konkrétan feltették a kérdést: hány karakter fog meghalni? És meglepő választ kapott a kérdező: majdnem mindannyian.

Elképzelhető, hogy nem a rajongó, hanem a rendező túlzott, amikor ezt mondta. Érthető, hogy néhány hónappal a bemutató előtt nem szeretne semmit elszpoilerezni. Ha Gunn őszinte, akkor jó eséllyel 2-3 karakter éli majd meg a stáblistát. Ha tippelnünk kéne, akkor Harley Quinn (Margot Robbie) biztonságban van – az egyik kedvenc karaktere -, Peacemakert (John Cena) sem féltjük, aki még egy előzménysorozatot is kap az HBO Maxon, de rajtuk kívül még ki éli túl ezt?

Egy korábbi leírásból megtudtuk, hogy a csapatot a képregényekből ismerős Corto Maltes szigetére vezényelték, ám nem derül ki pontosan, hogy miért küldték őket a szigetre, amire úgy hivatkoznak, mint a kereső és pusztító misszióra, de hogy milyen pusztítóval kerülnek összetűzésbe, nem derült ki.

Üdvözlet a pokolban – más néven Bell Reve-ben, az Egyesült Államok legmagasabb halálozási rátájával rendelkező börtönében. Ahol a legrosszabb szupergonoszokat tartják fogva, és ahol a bűnözök mindent megtesznek a szabadulásukért – még a szupertitkos, szuperárnyékos Task Force X kötelékéhez is csatlakoznak. Élsz vagy meghalsz? Állítsunk össze egy csapatot, köztük Bloodshot, Peacemaker, Bumeráng Kapitány, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin és mindenki kedvencével, Harley Quinnel. Miután felfegyverezték őket, szó szerint ledobják őket a távoli, az ellenség által lerohant Corto Maltese szigetre.

Útjuk egy harcos ellenfelektől és gerillaerőktől hemzsegő dzsungelen keresztül vezet. Az Öngyilkos osztag egy kereső és pusztító küldetésen vesz részt, s csak Rick Flag ezredes tudja kordában tartani a csapatot… és Amanda Waller eszközeivel a fülükben nyomon követik minden mozdulatukat. És mint mindig, egy rossz mozdulat és meghalsz (legyen szó ellenfélről vagy csapattársról, vagy magáról Wallerről). Ha valaki fogadást kötne, a fogadóiroda ellenük van.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

The Suicide Squad
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...