x
Filmek

James Gunn elküldte a picsába azt a rajongót, aki azzal állt elő, hogy stúdió ráerőltette Harley Quinn szerepét

Margot Robbie az egyik legjobb színész, akivel dolgozott.

James Gunn elküldte a picsába azt a rajongót, aki azzal állt elő, hogy stúdió ráerőltette Harley Quinn szerepét
  • Publishedszeptember 29, 2020

A The Suicide Squad rendezője, James Gunn közösségi médiában válaszolt arra a rosszmájú rajongói bejegyzésre, amiben azzal a kijelentéssel támadták Margot Robbie karakterét, hogy James Gunn nyomásának hatására osztott szerepet Harley Quinn-nek. Ezt nem hagyta annyiban Gunn, védelmébe vette a színésznőt, és keményen odaszólt a rajongónak.

A filmrendező állítása szerint Margot Robbie az egyik legtehetségesebb színésznő, akivel valaha dolgozott. Nehéz elhinni, hogy a Warner Bros. nyomást gyakorolt volna a rendezőre, hogy Margot Robbie minden áron szerepeljen a filmben. Néhány napja egy rajongói fanartot osztott meg Instagramon a rendező, amin Harley Quinn láthatjuk King Shark hátán. A bejegyzés alatt záporoztak a kommentek.

Tudom, hogy nem fogod beismerni, de legalább egy kicsit dühösnek kellene lenned a stúdióra, amiért rákényszerítették Harley szerepét a filmben.

És akkor erre a megjegyzésre jött is a velős Gunn válasz, amiben finoman elküldte a picsába a rajongót, aki ilyen badarságot állított:

GTFO (get the f*ck out – menj a picsába), valószínűleg ő a kedvenc DC karakterem. És Margot Robbie valószínűleg a legjobb színész, akivel valaha is dolgoztam, az fix.

James Gunn

A szexuális zaklatások után nehéz elképzelni, hogy miért gondolja bárki azt, hogy a stúdiók nyomást gyakorolnak a rendezőkre, mert egy újabb balhét senki sem szeretne elkönyvelni. Robbie karaktere az egyik legjobb volt a 2016-os Öngyilkos osztag-filmben, nem meglepő, hogy télen saját filmet is kapott Harley Quinn. Hogy milyen jövőt tartogat Harley számára a DC Moziverzum és James Gunn, rejtély, de egyértelműen az egyik olyan karakter, akire éveken át szeretne építeni a DC.

A The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 5-én érkezik a magyar mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.