Főoldal Előzetesek Egy brutális előzetessel bemutatkozott a The Suicide Squad öngyilkos osztaga
ElőzetesekBREAKING

Egy brutális előzetessel bemutatkozott a The Suicide Squad öngyilkos osztaga

Megjött az előzetes!

297
The Suicide Squad

Ahogy arról már reggel írtunk, James Gunn rendező ígérete szerint a mai napon lerontották a leplet a várva-várt The Suicide Squad – Öngyilkos osztag előzeteséről. Amellett, hogy berobbant egy brutális előzetes, a videóból azt is megtudtuk, hogy ki lesz a film főgonosza, repkednek a beszólások és vicces pillanatok, erőszakból sincs hiány, ami bőven indokolttá teszi az R-besorolást.

Az éles szemű rajongók már tavaly a DC FanDome alatt bemutatott kulisszák mögötti videóban kiszúrták, hogy a gonosz Starro, a tengeri csillag lehet az ellenfél. És igen, valóban ő lesz, ahogy ezt az előzetes is megerősítette most. De a videó nemcsak erre erősített rá, hanem arra is, hogy ez az Öngyilkos osztag formáció messze a legjobb lesz, amit valaha láttunk. Nehéz megmondani, hogy ki lesz a legnagyobb showman, de az eddig látott képsorok alapján Sylvester Stallone King Shark karaktere messze a legjobb és legviccesebb.

https://twitter.com/wbpictures/status/1375477644347641856?s=20

Egy korábbi leírásból megtudtuk, hogy a csapatot a képregényekből ismerős Corto Maltes szigetére vezényelték, ám nem derül ki pontosan, hogy miért küldték őket a szigetre, amire úgy hivatkoznak, mint a kereső és pusztító misszióra, de hogy milyen pusztítóval kerülnek összetűzésbe, nem derült ki.

Üdvözlet a pokolban – más néven Bell Reve-ben, az Egyesült Államok legmagasabb halálozási rátájával rendelkező börtönében. Ahol a legrosszabb szupergonoszokat tartják fogva, és ahol a bűnözök mindent megtesznek a szabadulásukért – még a szupertitkos, szuperárnyékos Task Force X kötelékéhez is csatlakoznak. Élsz vagy meghalsz? Állítsunk össze egy csapatot, köztük Bloodshot, Peacemaker, Bumeráng Kapitány, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin és mindenki kedvencével, Harley Quinnel. Miután felfegyverezték őket, szó szerint ledobják őket a távoli, az ellenség által lerohant Corto Maltese szigetre.

Útjuk egy harcos ellenfelektől és gerillaerőktől hemzsegő dzsungelen keresztül vezet. Az Öngyilkos osztag egy kereső és pusztító küldetésen vesz részt, s csak Rick Flag ezredes tudja kordában tartani a csapatot… és Amanda Waller eszközeivel a fülükben nyomon követik minden mozdulatukat. És mint mindig, egy rossz mozdulat és meghalsz (legyen szó ellenfélről vagy csapattársról, vagy magáról Wallerről). Ha valaki fogadást kötne, a fogadóiroda ellenük van.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...