x
Close


Közelgő események

Filmek

James Gunn azt akarja, hogy Ben Affleck rendezőnek álljon egy DC-filmnél

Csak meg kell találni Ben Affleck számára a tökéletes filmet.

James Gunn azt akarja, hogy Ben Affleck rendezőnek álljon egy DC-filmnél
  • Publisheddecember 15, 2022

James Gunn egy sor tweetben változta fel röviden a DC Univerzum új tervét – amiből már tudjuk, hogy Henry Cavill Acélembere hiányozni fog. Amellett, hogy bejelentette, hogy ő és Peter Safran társelnök véglegesítették a DC-filmek listáját, Gunn azt is elárulta, hogy találkozott Ben Afflec-kel, hogy megvitassák azt ötletet, hogy egy DC-film rendezzen.

James Gunn bejelentette, hogy elkészült és véglegesítették a terveket, és hogy az új évben többet is elárul róla. Az egyik projekt, amit Gunn már bejelentett, egy Superman-film, amelynek főszereplője egy fiatalabb Kal-El lesz, aki még a korai riporteri korszakát éli. Ez azt a szomorú hírt is jelenti, hogy Henry Cavill nem fog visszatérni Supermanként, pedig a Black Adam bemutatója után még lázban égett a világ a nagy jelenettől.

Bár Gunn írja a filmet, nem ő rendezi. Amikor megkérdezték, hogy Ben Affleck, aki Zack Snyder irányítása alatt Bruce Wayne-t alakította, rendezhetne-e, Gunn nagy meglepetésre elárulta, hogy találkozott Affleckkel, hogy megvitassák ezt az ötletet. “Csak meg kell találnunk a megfelelő projektet” – mondta Gunn.

Affleck a színészet és a forgatókönyvírás mellett termékeny rendező is, hiszen olyan filmeket rendezett, mint a Hideg nyomon, A tolvajok városa és Az Argo-akció, amiért a legjobb filmnek járó díjat is megkapta. Affleck többnyire bűnügyi témákat dolgoz fel a filmjében, de természetesen izgalmas akciójeleneteket is látunk bennük. A témákat látva akár ő is rendezheti az új Superman-filmet.

A jövőre érkező Flash lehet Ben Affleck utolsó filmje Batmanként, miután Michael Keaton mellett ő is visszatér. De hasonló cipőben járhat Gal Gadot is, miután a Wonder Woman 3. fejlesztését leállították, és úgy tűnik, hogy Gunn és Peter Safran irányítása alatt egy új korszak van megalakulóban, s ez a Snyderverse végét jelenti.

Batman
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.