J.J. Abrams

J.J. Abrams rendező reagált a Skywalker kora kritikáira

A film rendezője, J.J. Abrams is olvasta a Skywalker korát ért kritikákat, amire most válaszolt.

A film rendezője, J.J. Abrams is olvasta a Skywalker korát ért kritikákat, amire most válaszolt.

A Skywalker kora rendezője és írója, J.J. Abrams igazat ad azoknak a rajongóknak és kritikusoknak, akik kritizálták a legendás Skywalker sorozat utolsó epizódját. Pénteken egy kérdez-felelek keretében megkérdezték a rendezőtől, hogy milyen véleménnyel van a negatív kritikákról, és arról, hogy a film a kritikákat összesítő oldal bejegyzése szerint 57%-on áll, ami leegyszerűsítve annyit jelenet, hogy a közönség vagy szereti vagy utálja a Skywalker korát.

Anthony Breznican, a Vanity Fair munkatársa tette fel a kérdést Abramsnak, hogy mit gondol azokról, akiknek nem tetszett a film, és hogy van valami, amit a rajongók hiányolni fognak a Skywalker korából:

A beszélgetés alatt Abrams tagadta, hogy Rian Johnson és közte bármiféle ellenségeskedés lenne Az utolsó Jedik narratívája miatt, amivel felpaprikázták a rajongókat, hogy már sokan el sem mentek a IX. rész bemutatójára:

Johnson után tűzoltáshoz folyamodott Abrams, de természetesen ő is tűz alá került a rajongók szemében, mert sokan úgy ítélték meg, hogy figyelmen kívül hagyta Johnson döntéseit, és ott folytatta, ahol Az ébredő Erő véget ért. Nyilvánvaló, hogy a Star Wars rajongók szemében soha nem lesz tökéletes film, valaki mindig hibás lesz, el kell fogadni, ezzel tudni kell együtt élni.

Spoilermentes kritikánkat már olvashatják az oldalon.

Star Wars: Skywalker kora
Total
1
Shares
Previous Article
Ahsoka

A Skywalker kora megerősítette, hogy mi történt Ahsokával

Next Article

Horizon Zero Dawn képregény a láthatáron!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!