Star Wars: Skywalker kora

A rossz kritikák után a Skywalker kora az új trilógia leggyengébb nyitóhétvégéjét hozhatja össze

Úgy tűnik, hogy a rossz kritikák és vegyes reakciók után a nézők nem rohannak fejvesztve megnézni a Skywalker korát hétvégén.

Úgy tűnik, hogy a rossz kritikák és vegyes reakciók után a nézők nem rohannak fejvesztve megnézni a Skywalker korát hétvégén.

A Skywalker kora előzetes becslései még 450 millió dolláros álom nyitóhétvégéről beszéltek, amivel fej-fej mellett lett volna Az utolsó Jedikkel, azonban a rossz kritikák után úgy tűnik, hogy az új trilógia utolsó része a legrosszabb kezdést hozza majd össze, és még a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet szintjét sem éri el. Erre talán kevesen fogadtak volna, pláne úgy, hogy J.J. Abrams mindent megadott a filmben, amit a rajongók elvártak az új trilógiától, persze ehhez be kéne ülni, s megnézni a történetet, s csak aztán ítélkezni felette.

A Skywalker kora jelenleg 58%-os értékeléssel áll a Rotten Tomatoes kritikákat összesítő oldalon, ami valljuk be őszintén, nem túl kecsegtető a rajongók számára. Kritikánkban már mi is megfogalmaztuk a film főbb bűneit, de mellette azért szépeket is írtunk, és rajongóként biztosan odáig leszel érte. Milyen jól bizonyítja a IX. rész, hogy manapság mennyire nehéz filmet készíteni, hiszen nemcsak a rajongóknak kell megfelelni, de a kritikusoknak is, és gyakran a két tábor érdekei nem egyeznek.

A legújabb becslések már 160 millió dolláros hazai (Észak-Amerika) kezdésről beszélnek, amihez még hozzájön a 190 millió dollár a nemzetközi mozikból, de az már most biztos, hogy a Skywalker kora nem hozza majd a Bosszúállók: Végjáték és Az ébredő Erő sikerét, messze elmarad majd tőlük. Összehasonlításként a Zsivány Egyes 155 milliót hozott első hétvégéjén.

És nektek hogy tetszett a film? Kommentben írjátok meg, hogy mennyire vagytok elégedettek a Skywalker-saga lezárásával. Spoilermentes kritikánkat már olvashatják az oldalon.

Total
1
Shares
Previous Article

Ghost of Tsushima is magyar feliratot kap

Next Article
A-Force

Eredetileg az A-Force jelenete nagyon más lett volna a Végjátékban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!