Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora pariban lesz Az utolsó Jedikkel, 450 millió dolláros nyitóhétvégére számítanak

A legfrissebb Box Office becslések szerint a Star Wars: Skywalker korának első hétvégéjén akár a 450 millió dolláros kezdés is összejöhet.

A legfrissebb Box Office becslések szerint a Star Wars: Skywalker korának első hétvégéjén akár a 450 millió dolláros kezdés is összejöhet.

Nagyon erős kezdést remélnek a Skywalker-saga utolsó részénél, a Skywalker koránál. A filmet világszerte csak csütörtök este kezdik vetíteni a mozikban, de egyes országokban (köztük Magyarországon is) már szerda este elővetítéseket tartanak belőle. A legutóbbi Box Office-előrejelzések szerint lenyűgöző nyitóhétvége előtt áll a franchise utolsó része, hiszen világszerte a jegyeladásokból akár 450 millió dollár is összejöhet.

J.J. Abrams rendező új alkotása nagyjából pariban lesz Rian Johnson 2017-ben bemutatott Az utolsó Jedik formabontó epizódjával, ám az új Star Wars-trilógia abszolút bajnoka Az ébredő Erő még 2015-ből, akkor a film 528,9 millió dollárt hozott a Disneynek egy hétvége leforgása alatt, de várhatóan ezt a bravúrt nem sikerül megismételni idén.

A Skywalker korával kapcsolatban az első reakciókat már olvashattunk reggel, amik felettébb megosztók lettek a kritikusok körében, de összességében mindenki pozitívan nyilatkozott Rey és Kylo Ren utolsó történetéről. De amúgy is, a reakciókból nem szabad messzemenő következtetést levonni, hiszen azok rögtön a vetítés után születnek, gyakran extázis hatása alatt írják azokat, nem perdöntők. Majd holnap reggel, mikor 9 órakor megjelennek az írásos kritikák, azokból tisztább képet kapunk.

A Star Wars: Skywalker kora spoilermentes kritikánkat holnap reggel 9 órakor tesszük közzé.

Total
8
Shares
Previous Article

Tarantino mégsem készít Star Trek-filmet

Next Article
Thanos

Akár ilyen is lehetett volna Thanos sisakja a Bosszúállók: Végjátékban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!