Star Wars: Skywalker kora

Nagyon ellentmondásosak a Star Wars: Skywalker kora első reakciói

Az embargó csak szerda reggel 9 órakor jár le, de a Skywalker kora első benyomásával elárasztották ma reggel a világhálót.

Az embargó csak szerda reggel 9 órakor jár le, de a Skywalker kora első benyomásával elárasztották ma reggel a világhálót.

A Skywalker kora bemutatójáig mindössze csak egyet kell aludniuk a hazai rajongóknak, ugyanis a magyar mozikban már szerda este megkezdik a Skywalker-saga fináléjának vetítését, ám tegnap éjjel az amerikai közönség előtt már bemutatták az új trilógia utolsó felvonását, így annak rendje és módja szerint meg is érkeztek az első vélemények J.J. Abrams fináléjáról.

Nagy reményekkel várjuk a Skywalker korát, ugyanis a készítők többször elmondták, hogy a film a lehető legtöbb dolgot igyekszik majd megválaszolni, például hogy kik Rey szülei, de ismerős arcokból sem szenvedünk hiányt, mert bár Carrie Fisher elhunyt, ő is szerepelni fog a filmben a fel nem használt Az ébredő Erő felvételeknek köszönhetően, akárcsak Billy Dee Williams, aki Lando Calrissan szerepében tér vissza a klasszikus trilógia után.

A kérdés csak az, hogy a Skywalker kora teljesítette a vágyainkat, és méltóképpen vettünk búcsút George Lucas történetétől? Lássuk, hogyan vélekedtek róla az első nézők.

A Collider főszerkesztője kisebbségben van, rengeteg mondandója van a történettel kapcsolatban, de jobb szeretné megvárni amíg kijön a film, és csak utána megy bele a részletekbe.

Epikus. Az egész. A Skywalker kora egy fantasztikus finálé, amibe beletömtek amennyit csak tudtak. Akció, kaland – válaszok!! – humor, szív, szeretet és finomság. A teljes második felét könnyes szemekkel ültem végig – egy csodálatos módja annak, hogyan végződhet a Skywalker sztori.

A Skywalker kora csak akkor lehetett volna durvább Rian Johnsonnál, ha képsimítást alkalmaztak volna.

Nos… A Skywalker kora drasztikusan eltér Az utolsó Jediktől, ugyanakkor nem olyan pezsdítő, mint Az ébredő Erő volt. Ez a film tele van akcióval (tartósan ez nem működik), de emellett megfelel a rajongók elvárásainak. Rajongók, készüljetek a vitára!

Mikor az emberek Star Warsról beszélnek, valójában gyerekkorukról beszélgetnek. A legjobb emlékek. Az emberek, akiket szerettek, és akikkel megosztották ezt. A Skywalker kora visszahozta azokat az érzéseket. Abszolút tetszett a film.

A Skywalker kora jó. Nagy és tele van meglepetésekkel, Luke Skywalker szavaival élve: Ez nem úgy megy, ahogy azt gondolod.

A Skywalker kora sok. Olyan mintha a 9 film történetét egyben látnánk. Kilenc napra van szükségem, hogy feldolgozzam.

Van jó a Skywalker korában. De több a csalódást keltő. Számos olyan lehetőség van, amit nem használtak ki, a rajongói elvárás nem működik, és figyelmen kívül hagyja a hiányzó részleteket. Szíven döftek.

Minden bizonnyal a Skywalker kora a legösszetettebb Star Wars-film. Sok van, ami tetszett, de az első fele annyira belefeledkezett az expozícióba, de olyan érzés, mintha három filmből állna.

Éppen most jöttem ki a Skywalker koráról. Rendkívül kielégítő és erős befejezés a sagának. Valamilyen tekintetben foglalkozik Az ébredő Erővel és Az utolsó Jedikkel, kérdésesnek bizonyult karakterekkel, és a megválaszolatlan kérdésekkel.

Nem vagyok túl meglepett, és időnként túl sok volt a rajongói szolgáltatás, de a Skywalker korában minden benne van, és semmi, amit vártál. Hogy szóval mi a reakcióm: Istenem, imádom ezt a franchiset és hiányozni fog a Skywalker-saga.

Még mindig dolgozom fel gondolataim a Skywalker korával kapcsolatban, de összességében azt mondhatom, hogy tetszett, ám van néhány nagy probléma a filmmel. Nem mondhatom, hogy imádtam, de még mindig sok van benne.

Láttam a filmet. Ez sok volt. Sok van, ami tetszett, és van amit imádtam, de összességében vegyesek az érzéseim. Bizonyos értelemben ez egy bocsánatkérés Az utolsó Jedik miatt, és Az ébredő Erő folytatása, amit frusztrálónak találtam.

Írásos kritikánkat holnap reggel 9 órakor tesszük közzé a Star Wars: Skywalker koráról.

Total
1
Shares
Previous Article
Zola

Amerika Kapitány egyik ellenfele is visszatér a The Falcon and the Winter Soldier-sorozatban

Next Article

Első naptól fogva lesz visszafelé kompatibilitás az Xbox Series X-ben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!