Ren Lovagjai

J.J. Abrams elmondta, hogy miért térnek vissza a Ren lovagjai a Skywalker korában

Az ébredő Erő bemutatója óta mennek találgatások arról, hogy kik lehetnek a Ren lovagjai, de jövő hónapban választ kapunk mindenre.

Az ébredő Erő bemutatója óta mennek találgatások arról, hogy kik lehetnek a Ren lovagjai, de jövő hónapban választ kapunk mindenre.

Úgy tűnik, hogy a rajongók nem hiába kopogtattak a Star Wars: Skywalker kora rendezőjének ajtaján, ugyanis J.J. Abrams meghallotta a kérést, s jövő hónapban többet megtudunk majd a titokzatos harcosokról. A direktor elmondta, hogy véleménye szerint azért térnek vissza a Ren lovagjai, mert többet érdemelnek attól, mint amit láttunk és megtudtunk az új trilógia korábbi két részében.

Az Esquire készített interjút J.J. Abrams rendezővel, aki elismerte a lapnak, hogy Az ébredő Erő bemutatója után rengeteg ötlete volt a titokzatos maszkos harcosokról, ám Rian Johnson csak említésként hozta fel őket, most azonban Abrams szeretett volna többet feltárni történetükből, de még így is rengeteg sztori vár elmesélésre róluk.

A direktor a napokban már több érdekes dolgot is elárult a Skywalker-saga befejező részével kapcsolatban, többek között, hogy már Az ébredő Erő terveinél felmerült Palpatine visszatérése, és hogy miért érezte fontosnak, hogy a Sith nagyúr is szerepeljen a befejező részben. Mit gondol Rey erejéről, miért járja át annyira az Erő? De a film hosszát is megerősítette, és akár még új filmet is készíthet majd a jövőben.

A Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.    

Total
11
Shares
Previous Article
Rick Grimes

A The Walking Dead producere szerint az ajtó mindig nyitva áll Rick Grimes előtt, ha szeretne visszatérni

Next Article

Stadia vs xCloud

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!