Wide Screen
Image default
Filmek

J.J. Abrams elmondta, hogy miért térnek vissza a Ren lovagjai a Skywalker korában

Az ébredő Erő bemutatója óta mennek találgatások arról, hogy kik lehetnek a Ren lovagjai, de jövő hónapban választ kapunk mindenre.

Az ébredő Erő bemutatója óta mennek találgatások arról, hogy kik lehetnek a Ren lovagjai, de jövő hónapban választ kapunk mindenre.

Úgy tűnik, hogy a rajongók nem hiába kopogtattak a Star Wars: Skywalker kora rendezőjének ajtaján, ugyanis J.J. Abrams meghallotta a kérést, s jövő hónapban többet megtudunk majd a titokzatos harcosokról. A direktor elmondta, hogy véleménye szerint azért térnek vissza a Ren lovagjai, mert többet érdemelnek attól, mint amit láttunk és megtudtunk az új trilógia korábbi két részében.

Az Esquire készített interjút J.J. Abrams rendezővel, aki elismerte a lapnak, hogy Az ébredő Erő bemutatója után rengeteg ötlete volt a titokzatos maszkos harcosokról, ám Rian Johnson csak említésként hozta fel őket, most azonban Abrams szeretett volna többet feltárni történetükből, de még így is rengeteg sztori vár elmesélésre róluk.

Azok a karakterek, akiket Az ébredő Erőben felvezettünk, de csak nagyon rövid ideig figyelhettük őket. Ez valami olyan dolog volt, amivel kapcsolatban rengeteg ötletünk volt a további kalandokra nézve, a háttértörténetük, és minden más egyéb, amik nem voltak középpontban a történetben, és soha nem került bele a filmbe. A VIII. rész, Az utolsó Jedik egyáltalán nem foglalkozott velük, csak azt tette lehetővé számunkra, hogy visszahozzuk őket. Úgy értem, hogy sokkal inkább titokzatosak, mint ismerősek, vagyis csak azt mondom, hogy nem sok olyan jelenet lesz velük, amiben leveszik a maszkot, lazulnak és szendvicset esznek, de úgy éreztem, hogy határozottan többet szeretnék látni róluk, mint amit eddig láttunk, és örülök annak, hogy erre lehetőségünk nyílt ebben a filmben.
J.J. Abrams

A direktor a napokban már több érdekes dolgot is elárult a Skywalker-saga befejező részével kapcsolatban, többek között, hogy már Az ébredő Erő terveinél felmerült Palpatine visszatérése, és hogy miért érezte fontosnak, hogy a Sith nagyúr is szerepeljen a befejező részben. Mit gondol Rey erejéről, miért járja át annyira az Erő? De a film hosszát is megerősítette, és akár még új filmet is készíthet majd a jövőben.

A Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.    

Még több a témában...

J.J. Abrams gondozásában jöhet az új Constantine-film

Vigh Martin

A Star Wars-folytatástrilógiában egyszer sem mondták ki a franchise legfontosabb karakterének nevét

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora egy fontos része kaszát kapott Rey új fénykardjával kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat