Star Wars: Skywalker kora

J.J. Abrams elmondta, hogy a Skywalker kora miért nem válaszol meg minden kérdést

Egy hosszú listával ültünk be a Skywalker korára, de a film után mégis maradtak megválaszolatlan kérdések.

Egy hosszú listával ültünk be a Skywalker korára, de a film után mégis maradtak megválaszolatlan kérdések.

A legnagyobb kérdéseket megválaszolta a Skywalker kora, de még így is sokan elégedetlenek, ami valahol érthető, ha egy filmsorozatnak ilyen nagy rajongótábora van. Egy korábbi cikkünkben már megírtuk azt a 15 kérdést, amire nem kaptunk választ a filmben, például Palpatine hogyan maradt életben, és ki volt ő valójában (egy klón?).

A kérdést a rendezőnek is feltették, hogy a filmből miért nem kaptunk választ mindenre, mire Abrams csak annyit mondott:

A klasszikusból nem derült ki, hogy Darth Vader hogyan vált azzá, aki lett belőle, és hogy Obi-Wan Kenobi milyen mester volt. Ezekre a kérdésekre csak a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozatból kaptunk választ, és évtizedekig senki sem kereste a válaszokat, most azonban mindenre választ akarnak kapni.

J.J. Abrams elmondta, hogy a Skywalker kora miért nem válaszol meg minden kérdést:

Nem az vagyok, aki mindent tudni akar a midikloriánokról. Nem érzem, hogy ez fontos lenne számomra, de nem azt mondom, hogy ebben a filmben nem tartottuk be, amit nyolc részen keresztül bemutattak, és egy olyan befejezést mutassunk be, ami mindent összefog. Nem mentem szembe ezzel a témával, mert nem tetszett annyira. De az én véleményen az, hogy a válaszokból van, amit meg kell válaszolni, de nem hinném, hogy a sikeres történet kulcsa mindent érthetővé tenni.

Bármennyire is tűnik izzadságszagúnak a történet, kerek befejezést kapott a legendás Star Wars sorozat, kihozták belőle a maximumot, Az utolsó Jedikben még többet is, de az sem nyerte el a rajongók tetszését, így feltesszük a kérdést: akkor most kinek forgassanak filmet?

J.J. Abrams
Total
1
Shares
Previous Article
Sith Trooper

A Skywalker kora megerősítette, hogy a KOTOR-ból ismerős Darth Revan is már a kánon része

Next Article

Hideo Kojima magányosan tölti a Karácsonyt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!