Itt van minden ami a legutóbbi Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-en bemutatásra került

Van, és lesz is miből csemegézni.

A Nintendo jelenleg a rövidke Nintendo Direct Mini epizódokon keresztül avat be minket a jövőbeli terveibe. És ezek a tervek igen fényesen ragyognak, temérdek tartalommal látják el a jövőben is a vásárlóikat. Ezúttal a Nintendo belső stúdióinak munkái nem kerülnek említésre, az adásban csak a külsős cuccokkal foglalkoztak. Egyesével végigmegyünk a cikkben a nagyobb bejelentéseken és legalul, ahogy már megszokhattátok, végig tudjátok majd nézni a teljes, megközelítőleg negyed órás adást is, vágatlanul.

Két új Monster Hunter játék is érkezik Switchre, melyeknek talán legnagyobb attrakciója, hogy egymás között valamilyen úton-módon kompatibilisek lesznek, hogy mégis hogyan, azt nem kötötték az orrunkra, mindenesetre érdekesen hangzik. Alább láthatjátok a 2021. március 26-án érkező Monster Hunter Rise, majd a 2021. nyarán érkező Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin kedvcsinálóját.

Szintén 2021 nyarán érkezik a Disgaea széria legújabb iterációja, a Disgaea 6: Defiance of Destiny. A cím Nintendo Switch exkluzívként érkezik és emellett bejelentették, hogy a Nintendo Switch Online előfizetéssel rendelkezők 2020. szeptember 23-29. között kipróbálhatják a Disgaea 5 Complete kiadását.

A Sniper Elite 4 is befut végre a Nintendo hibrid konzoljára, 2020 vége felé, hogy egy újabb második világháborús akcióban vehessünk részt.

Az Ori and the Will of the Wisps tegnap óta már elérhetővé is vált digitálisan, valamint az iam8bit fizikai gyűjtői kiadásról is gondoskodik. A játék gyönyörűen és villámgyorsan fut 60 fps-sel, így igazán szemet gyönyörködtető élményben lehet részünk.

A The Long Dark, mely szintén mától elérhető, egy izgalmas, felfedező/túlélő stílusú anyag. Egy fagyos posztapokaliptikus világban játszódik, melyet valamilyen geomágneses katasztrófa sújtott, lessetek bele.

Végezetül ahogy írtam, a teljes adást is megnézhetitek, vágatlanul. Temérdek más érdekességet is felfedezhettek benne, jó szórakozást.

Total
0
Shares
Previous Article

Kapaszkodjatok meg, mielőtt elolvasnátok, mennyibe fognak kerülni a PlayStation 5 játékok

Next Article
Mátrix

Keanu Reeves utalást tett arra vonatkozóan, hogy mikor játszódhat az új Mátrix-film

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!