Wide Screen
Image default
Filmek

IMAX posztereket kapott a Kong: Koponya-sziget film

Heteken belül Kong lesz az úr a mozikban, hiszen érkezik új filmje, a Kong: Koponya-sziget, melyben különféle fenevadakkal méri össze erejét.

Heteken belül Kong lesz az úr a mozikban, hiszen érkezik új filmje, a Kong: Koponya-sziget, melyben különféle fenevadakkal méri össze erejét.

Ilyen látványos posztereket rég kapott már film, mint amiket a Kong: Koponya-szigethez mutatott be a Legendary Pictures és a Warner Bros. stúdiók. Az egyiken azt láthatjuk, hogy egy sereg helikopter megy neki Kong-nak, a másodikon pedig a mutánsok hadát. De ha ez nem lenne elég, akkor a lap tetején az új szinkronos előzetest is megnézhetitek.

IMAX poszterek:

Utunk a majmok királyának, Kong-nak az otthonába vezet, így követhetjük nyomon egy csapat felfedező kalandját, akik útra keltek egy alattomos és ősi szigetre. A csapat azért érkezik a szigetre, hogy megtalálják vezetőjük testvérét, s egy különös szérumot. Az út mentén sajnos azonban rendkívüli szörnyekkel találják szembe magukat, és csak Kong segíthet nekik…

A Kong: Koponya-sziget sztárjai: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, Jing Tian, Toby Kebbell, John Ortiz, Corey Hawkins, Jason Mitchell, Shea Whigham, Thomas Mann, Terry Notary és John C. Reilly.

Forgatási képek:

Kong: Koponya-sziget bemutatója 2017. március 9-én lesz.

Még több a témában...

Brie Larson YouTube-csatornát indított, többek között így derült fény Terminátor és Star Wars meghallgatásokra is

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios már a bemutató előtt berendelte a Loki Disney+ sorozat második évadát

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Pókember: Idegenben

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat