Nézd meg a velősebb Élet második szinkronos előzetesét

Az Élet eddig rendkívül kérdőjeles volt, nem mutattak belőle sokat, de ahogy közeledünk a bemutató napjához, kezdik begyújtani a rakétát.

Az Élet eddig rendkívül kérdőjeles volt, nem mutattak belőle sokat, de ahogy közeledünk a bemutató napjához, kezdik begyújtani a rakétát.

Most már legalább tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, van élet a Földön túl is. A korai promóciós anyagokban egy kis egysejtű valami sza**t láthattunk, most viszont úgy tűnik, hogy méretes döggel kerülnek szembe a szerencsétlen asztronautáknak. Pontosan nem derül ki az előzetesből, hogy miféle lénnyel kell megküzdeniük, de csápos lesz az hótziher. És mi hajtja az élőlényeket: hát a túlélés!

Az Élet egy hat fős asztronauta csapat életét mutatja be a Nemzetközi Űrállomáson, akik az emberiség történelmének legnagyobb felfedezését hajtják végre: megtalálják az első bizonyítékot a földönkívüli életre a Marson. A legénység kutatásokba kezd, hogy jobban megismerjék az idegent, ám nem várt fordulat következik be, rádöbbennek, hogy az idegen formula sokkal intelligensebb, mint arra korábban felkészültek, és eddig nem ismert veszélynek lesznek kitéve.

Daniel Espinosa rendező Élet című filmje 2017. március 23-án érkezik a magyar mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article

Képregényfilmekről beszélgettünk a Marvel és DC Univerzummal

Next Article

IMAX posztereket kapott a Kong: Koponya-sziget film

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!