Darth Maul

Ilyen volt Darth Maul a Solo: Egy Star Wars-történetben

A Lucasfilm hivatalos képet mutatott Darth Maul karakterről, akivel legutóbb a Solo: Egy Star Wars-történetben találkoztunk.

A Lucasfilm hivatalos képet mutatott Darth Maul karakterről, akivel legutóbb a Solo: Egy Star Wars-történetben találkoztunk.

Darth Maul egy rövid cameora beugrott az ifjú Han Solo spin-off epizódjába, de sajnos a karaktert csak hologram formájában láttuk. Most azonban a stúdió úgy döntött, hogy mutat pár képet az egykori Sith padawanról, aki különös módon, valahogy túlélte az Obi-Wan Kenobival vívott harcot a Naboon.

A Solo: Egy Star Wars-történet finoman szólva is különös fogadtatásban volt része a Csillagok háborúja franchiseban, ennek ellenére a film egyik meglepetése az volt, mikor Darth Maul beugrott pár képkockára a film végén, igaz szerepének csak akkor lett volna értelme, ha a Solo további folytatásokat kap, de látva, hogy mennyire elmaradtak a nézőszámok, erre csekély az esély. Talán a stúdió éppen ezért döntött úgy, hogy megmutatja nekünk a karaktert, hiszen sem őt, sem Qi’rát nem látjuk többet. (Darth Mault ugyan pletykálták az Obi-Wan Kenobi spin-offra, de Ewan McGregor korábban megerősítette, hogy semmiféle spin-offról nem tud.)

A promóciós képek megmutatják nekünk, hogy milyen új fénykardot készített magának, illetve új lábat is, hiszen alsó testét elvesztette a Star Wars: I. rész – Baljós árnyakban, noha a Star Wars: A klónok háborúja és a Star Wars Lázadók animációs sorozat szerelmeseinek nem kell bemutatni Maul új külsejét, merthogy a karakter többször feltűnt a rajzfilmekben.

Total
1
Shares
Previous Article

Több női szuperhősfilm van készülőben a Marvel Moziverzumban

Next Article

Sok-sok forgatási kép érkezett a Bosszúállók 4. újraforgatásról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!