Ilyen lesz a Cyberpunk 2077 magyarul

A PlayStation változatokba is beleleshetünk.

Túl vagyunk a két új generációs konzol megjelenésén, lassan elérkezünk(?) az őszi szezon utolsó nagy durranásához is – hamarosan érkezik a Cyberpunk 2077. A december 10-i megjelenésig szinte már féllábon is kibírható a helyzet, de szerencsére továbbra is érkeznek anyagok a játékból, hogy az érdeklődő játékosoknak ne teljen eseménytelenül a várakozás.

A múltkorában az Xbox konzolok mutatták meg, hogy miképp fut rajtuk a játék, ezért most úgy illik, hogy PlayStation fronton is kapjunk egy hasonló ízelítőt. PS4 Pro-n és PS5-ön is megcsodálhatjuk a Cyberpunk 2077-et az alábbi videón, de azt fontos megjegyezni, hogy az utóbbi még nem a dedikált új generációs változat, hanem ami visszafelé kompatibilitás révén megy majd rajta.

Ha pedig már a kompatibilitás szóba jött, hivatalos útmutatót dobott be a CD Projekt RED a köztudatba, hogy miképp is tudjuk majd az előző generációs mentéseinket átvinni az új konzolra, ha PS5-öt vagy Xbox Series masinát vásárolunk.

No és ez még mindig nem minden. Ugyanis a Cyberpunk 2077 teljesen magyar nyelvre lokalizáltan jelenik majd meg. Nem csak feliratokat kapunk tehát, hanem a UI is magyarítva lesz, így aki szeretne elmerülni ebben az izgalmas világban, annak a nyelvi korlát sem jelenthet majd akadályt.

Total
0
Shares
Previous Article
Sólyomszem

A Sólyomszem Disney+ sorozat is megkapta az engedélyt, New Yorkban forog jövő héttől

Next Article

TESZT: Hyrule Warriors: Age of Calamity

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!