x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Ígéretes rendezőket találtak a Titkos Invázió című Disney+ sorozatra

Tényleg a legjobbakkal dolgozik a Marvel.

Ígéretes rendezőket találtak a Titkos Invázió című Disney+ sorozatra
  • PublishedMay 15, 2021

Még tavaly decemberben bejelentették, hogy sorozat formájában fogják feldolgozni a Titkos Invázió sztoriját. Bőven akadnak kérdések a projekt körül, és egyelőre még azt sem tudni, hogy a történet mennyire marad hű az alapanyaghoz, vagy a Végtelen háború mintájára itt is részben eltérnek majd a Marvel nyomtatott lapjain megismert történettől, de Kevin Feige egyértelművé tette, hogy ez a minisorozat nem a sok karakterről, hanem a váratlan fordulatokról szól majd.

A The Infinity Saga és az eddig bemutatott Disney+ sorozatok után jó okunk van várni a sorozatra. A színészgárda eddig impozánsnak ígérkezik. Samuel L. Jackson és Hollywood ügyeletes rosszfiúja, Ben Mendelsohn párosa visszatér a Marvel Kapitány után. Előbbit Nick Fury szerepében, míg utóbbi, Talos, a Skrullok vezetőjét fogja újra eljátszani. De rajtuk kívül lesznek új szereplői is a szériának, akiket most először látunk a Marvel Moziverzum berkein belül.

Az elmúlt hetekben több fontos bejelentésre is sor került. Többek között megtudtuk, hogy Olivia Coleman, Killian Scott mellett a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke is aláírt már egy szerepre. Rejtély, hogy kit játszanak, de állítólag Kingsley Ben-Adir a sorozat főgonoszát fogja majd életre kelteni. Egyelőre titok, hogy ki lehet ez a gonosz, de természetesen már erről is olvashattunk spekulációt.

Az jól látszik, hogy tehetségekből itt sem lesz hiány, és minap újabb két névvel gazdagodott a stáb. A The Hollywood Reporter tette közzé, hogy kik fogják majd filmre venni a minisorozatot. A lap úgy tudja, hogy Thomas Bezucha (A vér földje) és Ali Selim (The Looming Tower) fogják levezényelni a forgatást. A forgatókönyvön a Mr. Robot című sorozat írója, Kyle Bradstreet dolgozik, miközben a vezető producer szerepkört is betölti.

A hat epizódból álló minisorozat forgatására valamikor az ősszel kerül sor az Egyesült Királyságban és Európa több részén. Ebből kiindulva várhatóan valamikor 2022-ben fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.