Főoldal Előzetesek Igaz történet alapján készült a Kokainmedve, amit extra adag vérrel és humorral fűszereztek
Előzetesek

Igaz történet alapján készült a Kokainmedve, amit extra adag vérrel és humorral fűszereztek

A hónap végén mutatják be a mozikban a Kokainmedvét.

51

Még két évvel ezelőtt jelentették be, hogy igaz történet alapján film készül a kokainmedvéről. A film egy drogos medve eszeveszett történetét meséli el, aki egy rakomány kokaint zsákmányolt, és ámokfutásba kezdett, amit jó nagy adag humorral és vérrel dolgozta fel Hollywood.

1985-ben egy drogfutárnak lezuhant a repülője, és az eltűnt kokaint megette egy fekete medve. Ez az igaz történet ihlette ezt a vad thrillert, melyben egy zsarukból, bűnözőkből, turistákból és tinédzserekből álló csoport gyűlik össze egy georgiai erdőben, ahol egy 230 kilós csúcsragadozó bődületes mennyiségű kokaint kebelezett be, és bekokózva tombolni kezd, mert még több port – és vért – kíván…

Miközben jót nevetünk a film előzetesén, addig a való életben az események sokkal szomorúbb képet festenek. Miután a medve hatalmas mennyiségű kokaint fogyasztott, később túladagolta magát, és három hónappal később elpusztult, így találtak rá 40 műanyag dobozba csomagolt drog mellett.

A készülő horror-vígjátékot a Tökéletes hang sztárja, Elizabeth Banks rendezi, és Keri Russell, Margo Martindale, Alden Ehrenreich, O’Shea Jackson Jr. és Jesse Tyler Ferguson mellett Kahyun Kim, Christian Convery, Brooklynn Prince és az újonc Scott Seiss főszereplésével. A filmben Ray Liotta is feltűnik, ez lesz az utolsó szerepe, miután év elején váratlanul meghalt.

Magáról az előzetesről csak annyit lehet elmondani, hogy elképesztően nevetséges, miközben véres, ahogy egy bekokózott CGI-medve őrült tombolásba kezd, és aki arra jár, mindenkit cafatokra tép, és mindezt a helyi rendfenntartók rémülten és tanácstalanul nézik, hogy miként tudják megállítani az “elszabadult” vadállatot.

A filmet Elizabeth Banks rendezte (Charlie angyalai, Tökéletes hang 2), a producerek az Oscar-díjas Phil Lord és Chris Miller (Pókember: Irány a Pókverzum, A Mitchellék a gépek ellen) és Aditya Sood (Mentőexpedíció).

A Kokainmedve országos bemutatója 2023. február 23.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...