x
Close


Közelgő események

Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Kokainmedve premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Kokainmedve című filmet a mozikban.

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Kokainmedve premier előtti vetítésére
  • PublishedFebruary 16, 2023

Még két évvel ezelőtt jelentették be, hogy igaz történet alapján film készül a kokainmedvéről. A film egy drogos medve eszeveszett történetét meséli el, aki egy rakomány kokaint zsákmányolt, és ámokfutásba kezdett, amit jó nagy adag humorral és vérrel dolgozott fel Hollywood.

1985-ben egy drogfutárnak lezuhant a repülője, és az eltűnt kokaint megette egy fekete medve. Ez az igaz történet ihlette ezt a vad thrillert, melyben egy zsarukból, bűnözőkből, turistákból és tinédzserekből álló csoport gyűlik össze egy georgiai erdőben, ahol egy 230 kilós csúcsragadozó bődületes mennyiségű kokaint kebelezett be, és bekokózva tombolni kezd, mert még több port – és vért – kíván.

A UIP-Duna Film jóvoltából másodmagatokkal most ott lehettek a Kokainmedve című film premier előtti vetítésén 2023. február 22-én, szerdán 19 órakor az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket február 20-án 15 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyerteseknek 12 órájuk lesz jelentkezni a belépőért, máskülönben újrasorsoljuk a jegyet. Csak azok vehetnek részt a sorsolásban, akik helyesen válaszolnak a lenti kérdésre. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel a belépésre.

Kokainmedve
Kokainmedve
Név
Név

Melyik amerikai államban “kokózott” be a fekete medve?

A filmet Elizabeth Banks rendezte (Charlie angyalaiTökéletes hang 2), a producerek az Oscar-díjas Phil Lord és Chris Miller (Pókember: Irány a PókverzumA Mitchellék a gépek ellen) és Aditya Sood (Mentőexpedíció).

Kokainmedve országos bemutatója 2023. február 23.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.