Holnap jelentik be a Need For Speed: Hot Pursuit Remasteredet

Oda a meglepetés, csaknem minden kiszivárgott.

Úgy tűnik az Electronic Arts nem igazán jeleskedik a titoktartásban. A kiadó tegnap fellőtt egy titokzatosnak szánt honlapot, amely csak annyit árult el, hogy egy új Need for Speed játékkal készülnek. Az sorozat új részeiről azonban már korábban is cikkeztünk, amelyeknek egyike már az akkori pletykák szerint is a Hot Pursuit Remastered verziója volt. Nem túl nagy meglepetés, hogy valóban ennek a leleplezésére számíthatunk majd hétfőn ha lejár a számláló, ugyanis szinte minden kiszivárgott a bejelentésről.

A felújítást a Stellar Entertainment végzi, akik a Burnout Paradise-t is újrahangszerelték nekünk (a Criterion az új epizódon dolgozik). A Need for Speed: Hot Pursuit Remastered November 6-án fog megjelenni, 40 eurós áron és az összes korábban kiadott DLC-t is tartalmazni fogja. Külön jó hír továbbá, hogy a PS4, Xbox One, PC és Nintendo Switch platformok tulajdonosai a hírek szerint egymással is tudnak majd multizni benne.

Total
0
Shares
Previous Article
Örökkévalók

Újabb, de nem túl bizalom gerjesztő játékfigura szivárgott ki az Örökkévalók főgonoszáról, Kro-ról

Next Article
Regal

A 007 Nincs idő meghalni csúsztatása volt az utolsó csepp a pohárban: a Cineworld bezár minden mozit az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!