Bosszúállók: Végjáték

Hol tartanak ma a Bosszúállók sztárjai – 2. rész

A Végjáték után mi lett kedvenc Bosszúállóinkkal?

Milliókat csalogattak a mozikba a Bosszúállók, amelyhez nemcsak a jó sztori kellett, hanem a szuperhősöket alakító karakterek is, akik zseniális alakításukkal gondoskodtak szórakozásunkról. Az előző részben megnéztük, hogy a Végjáték óta milyen új produkciókba vetette bele magát Scarlett Johansson, de nem mentünk el amellett sem, hogy hogyan alakult Chris Evans élete mióta lerakta ikonikus pajzsát. Kiderítettük azt is, hogy Chris Hemsworth a film óta mibe is vágta kalapácsát, és hogy mi újság van Robert Downey Jr.-ral a csettintése óta.

A Bosszúállók: Végjáték után hol tartanak ma a Bosszúállók?

A Bosszúállókról készült anyagot videós formában is megtaláljátok a THEGG YouTube-oldalán, és ne felejtsetek el feliratkozni, ha nem szeretnétek lemaradni az érdekességekről.

HANGYA / SCOTT LANG – Paul Rudd

Hangya

A Végjátékot követően a Hangyát megtestesítő Paul Rudd feltűnt a Két páfrány között című morbid humorú kamuinterjúkkal tűzdelt dokumentumfilmben, amelyben Zach Galifianakis élcelődött a színész tehetségével és zsidóságával. De nem ez volt az egyetlen Netflixes szereplése Paul Ruddnak, mivel a streamingszolgáltató oldalán saját minisorozata is elérhető. Az élet önmagammal című sorozat nyolc húsz perces epizódban mutatja be, milyen az, ha betoppan önmagunk egy jobb kiadása az életünkbe. A dilis komédiában a klónozásnak köszönhetően a színész a jó és a rossz oldalát is megtudja mutatni, ami nem semmi teljesítmény annak ellenére sem, hogy a sorozat nem egy nagy durranás. Még jó, hogy a színésznek más projektjei is vannak, és például szerepel jövőre a Szellemirtók – Az örökség című filmben, amelyben a gyerekek Szellemirtók-mániás tanárát alakítja majd. A végére hagytuk a legjobbat, ugyanis az áprilisi hírek szerint a Rick and Morty írója dolgozik a Hangya 3. forgatókönyvén, és Paul Rudd is újra belebújhat a Hangya bőrébe. Ha hihetünk Michael Douglasnek, akkor a Hangya folytatásáról bővebb infók is érkeznek majd hamarosan.

DOCTOR STRANGE / DR. STEVEN STRANGE – Benedict Cumberbatch

Doctor Strange

A Végjáték óta több izgalmas projekt ütötte a Doctor Stranget alakító Benedict Cumberbatch markát. Dühös ezredesként tűnt fel az első világháborús 1917-ben, sőt, a britek EU-ból való kilépését is elérte az HBO Brexit: Háborúban mindent szabad című tévéfilmjében. A színészről legutóbb májusban cikkeztek, mégpedig annak kapcsán, hogy elképesztő összegeket, éjszakánként 650 ezer forintot fizet a luxuskaranténért, amelyben a koronavírus járvány kitörése miatt ragadt.
A színész épp a The Power of the Dog című filmet forgatta Új-Zélandon, amikor  az országban életbe léptek a világjárvány miatti korlátozások. A The Sun értesülései szerint a brit színész még épp haza utazhatott volna az Egyesült Királyságba, de mivel a családja is vele volt, ezért a maradás mellett döntött.
A színész listáján szerepel az Ironbark című kémfilm, de forgat híres macskafestőről szóló életrajzi drámát, sőt tervben van a Doctor Strange az őrület multiverzumában is, amelynek premierjét 2022-re halasztották.

HULK  / BRUCE BANNER – Mark Ruffalo

Professzor Hulk

Ugyan nem annyira tevékeny a Hulkot játszó Mark Ruffalo, mint Cumberbatch, de ő sem unatkozott mostanában. Először a DuPont vízmérgezési botrányát feldolgozó Sötét vizeken című drámába vetette bele magát, amelyhez nemcsak színészi játékával tett hozzá, hanem producerként is közreműködött. Ezt követően a HBO-nak készítette az Ez minden, amit tudok című minisorozatot, amelyben a bestseller regény drámája bontakozik ki. Ruffalo két szerepben tűnik fel benne: ő alakítja a főszereplő ikerpárt, a traumákkal sújtott és örökké dühös Dominickot és a paranoid skizofréniában szenvedő Thomast. A sorozatról annyit még nem árt megjegyezni, hogy ahogy miniszéria, úgy az arról alkotott kritikák sem szívderítők. Talán jobb lett volna, ha a színész kicsit félre tette volna a hiúságát, és ahelyett valami másra mondott volna igent.

PÓKEMBER / PETER PARKER – Tom Holland

Pókember

Mielőtt a végére érnénk ennek a cikknek, evezzünk fiatalabb vizekre, mégpedig a Supermant alakító Tom Holland felé. A 24 éves színész a Végjátékot követően zseniálisat alakított a Pókember: Idegenben-ben, majd szinkronhang volt a Kémesítve című filmben. Nemcsak a kamerák előtt ápol jó kapcsolatot Robert Downey Jr.-ral, és valószínűleg ez segítette ahhoz, hogy szinkronhang lehetett az előző cikkben/videóban említett Dolittle-ben. De ez még nem minden, sőt, úgy néz ki, hogy a szinkronizálás nagyon bejön neki, hiszen ezt bevállalta az Előre című filmben is. Mindezek mellett az készülő projektjeihez tartozik még a Chaos Walking sci-fi regénysorozatból készülő produkció, amelyet annyira nehéz filmre vinni, hogy már most több éves késésben van.

Total
20
Shares
Previous Article
The Witcher

Geralt és Ciri után a Vaják harmadik főszereplőjéről, Yennefer-ről is kaptunk egy új képeket

Next Article
Jurassic World

Két hétre leállították a Jurassic World: Világuralom forgatását miután a stáb több tagjának pozitív lett a koronavírus tesztje

Related Posts