x
Filmek

Hol tartanak ma a Bosszúállók sztárjai – 1. rész

A kedvenc Bosszúállóinkat alakító színészek.

  • Publishedszeptember 29, 2020

Thanos ugyan egy csettintéssel gondoskodott arról, hogy kiirtsa az összes élőlény felét, azonban mint tudjuk, semmi sem édesebb a bosszúnál. Az elhamvadt szuperhősök ugyan mentek a levesbe míg vissza nem térhettek a sztori kedvéért, viszont az őket alakító színészek addig sem unatkoztak, és most sem a tengerparton süttetik a hasukat.

Hol tartanak most a Bosszúállók?

A Bosszúállókról készült anyagot videós formában is megtaláljátok a THEGG YouTube-oldalán, és ne felejtsetek el feliratkozni, ha nem szeretnétek lemaradni az érdekességekről.

VASEMBER / Robert Downey Jr. 

Vasember

A Végjátékban ugyan Vasember életének vége lett, azonban a karaktert megformáló Robert Downey Jr. él és virul. Az ikonikus páncéltól természetesen nem válik meg teljesen, mert a Fekete özvegyben cameo szereplőként ismét belebújhat Tony Stark bőrébe. Évekkel ezelőtt úgy volt, hogy ő alakítja majd a híres fiktív ügyvédet, Perry Mason-t, amely időközben a HBO minisorozatává vált. A szerep Matthew Rhysé lett, azonban Robert Downey Jr. sem maradt ki a buliból, mivel a producer feleségével együtt alakított produkciós cégükkel társultak a projekthez. A színész egyébként a Végjáték óta csak egy filmben szerepelt, mégpedig a Dolittleben, amelynek szintén felesége volt a producere.A film sajnos csúnyán leszerepelt, így talán nem véletlen, hogy újabban ismét egy képregény felé sodorta az élet, ugyanis produkciós cége a Netflixszel együtt dolgozik a Sweet Tooth című képregény adaptációján. A zűrös múltú színész nemcsak az új kihívásokra nyitott, hanem a vegánságra is, ugyanis szerinte ez a legjobb, amit egyénileg meg lehet tenni a bolygó védelméért. Új alapítványának megalakulását is bejelentette, amelynek célja olyan új technológiák fejlesztése, amelyek a környezet tisztaságát szolgálják. A színész jelenlegi társadalmi felelősségét ráadásul nemcsak ez bizonyítja, hanem az is, hogy  a koronavírus-járvány idején nem semmi dologgal kapcsolódott be a vírusszűrés ösztönzésébe. A tesztelési kedv fokozása érdekében jelentette be, hogy azon amerikaiak között, akik részt vesznek a CORE-féle szűréseken, valódi Marvel relikviákat sorsol ki, többek között egy életnagyságú Vasember sisakot.

FEKETE ÖZVEGY / Scarlett Johansson

Fekete Özvegy

És ha már az előbb felmerült a Fekete Özvegy, akkor lássuk, hogy mi újság van Scarlett Johanssonnal mostanában. A dögös színésznő sem unatkozik a Végjáték óta. A Jojo nyusziban nyújtott alakítása miatt több díj legjobb női mellékszereplő kategóriájára, így például Oscarra is jelölték,  bár végül csak a film méltatása maradt számára, mivel kézzel fogható elismerés nem ütötte markát. Maradandót alakított a Netflix Házassági történet című filmjében is, azonban munkája ebben az esetben is csak jelölésekre futotta. Annyit érdemes róla tudni, hogy amióta anya lett, már nem kapkod a szerepekért, és inkább kivárja, amíg szembejön a megfelelő forgatókönyv. Térjünk vissza kicsit a Fekete Özvegyre. A filmet eredetileg áprilisban mutatták volna be a mozikban, de a koronavírus-járvány miatt végül novemberre halasztották. A mozit nem mellesleg Budapesten forgatták, így a színésznő jelentős időt tölthetett a magyar fővárosban. Érdemes kiemelni, hogy itt tartózkodása idején volt a főpolgármester választási kampány, amelybe sajnos akaratán kívül ő is belekeveredett. Az a hír járta róla, hogy támogatja Tarlós Istvánt, amit végül egy sajtóközleményben jól meg is cáfolt. Tanítanivaló példája ez annak, amikor a politikusoknak dolgozó amatőr és tehetségtelen magyar marketingesek pillanatok alatt teszik közröhej tárgyává az egész országot.

THOR / Chris Hemsworth

Azt követően, hogy lerakta Thor kalapácsát Chris Hemsworth három produkcióban tűnt fel. A színész Henry ügynököt játszotta a Sötét zsaruk a Föld körülben, önmagát a Jay és Néma Bob visszavágban, idén pedig a Netflixen futó Tyler Rake: A kimenekítés című filmben villogtatta izmait. A film vegyes értékelést kapott a kritikusoktól, akik nagyon bírták a sztár filmbeli teljesítményét és a kaszkadőri munkákat, ám a történetet és a túlzott erőszak erőteljes visszatetszést váltott ki belőlük. Ennek ellenére tovább pörgetik majd a szuicid hajlamú exkatona erőszakos kalandjait, arról azonban nincs információ, hogy Chris Hemsworth benne lesz-e a folytatásban. A színész nem szakított teljesen Thor figurájával, hiszen jövőre a Thor: Love and Thunderben jelenik majd meg a mozikban. Hemsworth nemcsak a filmiparban van jelen, hanem részt vesz abban egy új audiosorozatban is, amelyben többek közt Meryl Streep, Ryan Reynolds, Benedict Cumberbatch mellett olvassa fel Roald Dahl egyik gyerekkönyvét. A színész természetesen nemcsak a munkának él, hanem új hobbyjának, a méhészetnek is szívesen hódol, amelyre a koronavírus-idején talált rá.

AMERIKA KAPITÁNY / Chris Evans

Bosszúállók: Végjáték

Amerikai kapitány pajzsa Chris Evans esetében már csak a múltté, azonban a színész annyira megszerette a karaktert, hogy ha lehetősége adódna rá, akkor ismét felkapná. Egyértelmű, hogy élete legjobb döntése volt, hogy elfogadta a karakter szerepét, ezt követően pedig a Tőrbe ejtve című vígjáték forgatására, majd pedig az Apple TV+- által sugárzott Jacob védelmében című filmre mondott igent. A színész sokáig ódzkodott attól, hogy beadja a derekát az Instagramnak, de nemrég ez is eljött, így a követők mostantól tanúi lehetnek élete minden fontos történésének. Míg kollégája a méhészetben leli örömét, addig ő kutyájával van elfoglalva, akin legutóbb fodrász tehetségét is alaposan kiélte. Ettől függetlenül mindenki azzal járna a legjobban, ha Chris trimmelő helyett a pajzsánál maradna.

Written By
THEGG

Ha filmek, sztárok vagy érdekességek után kutatsz, akkor a THEGG a te választásod, nálunk ugyanis mindenből találsz egy keveset!